BSanczi kérdése:
Hol lehet a Wizz Discount Club tagságot meghosszabbítani a Wizzair oldalán?
Figyelt kérdés
Nov. 16.-án jött a levél, hogy egy hónap múlva (dec. 16) lejár. Szeretném meghosszabbítani, de a levélben lévő "Kattintson ide a hosszabbításhoz" link hibás, nem oda visz ahol meg lehetne hosszabbítani. Az oldalon nem találom (bejelentkezés után sem). Írtam nekik nov. 17.-én, automatikus válasz szerint 30 napon belül válaszolnak. Ma dec. 9 van, válasz még nincs, de mit panaszkodok, még van pár nap a válasz határidőig, ami pont 1 nappal a Wizz Discount Club tagság után jár le.2022. dec. 9. 21:15
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom nem lehet hosszabbítani, hagyod lejárni, aztán megveszed újra. Ha nem tervezel jegyet venni mostanság, akkor teljesen felesleges bedőlni az ilyen leveleknek.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha ez igaz, akkor megint azt bizonyítja, hogy a Wizzair-nál idióták dolgoznak. Igazából csak azért "erőltetem" a dolgot, mert a jegy már megvan, de csomagra is jár kedvezmény a tagsággal, viszont azt csak becsekkoláskor veszem meg, 16.-a után pár nappal. Köszi a választ, nagyon hasznos ez a szempont is, és abból, hogy nem válaszoltak még, a te válaszod lehet a jó megfejtés.
2022. dec. 10. 08:53
3/3 anonim válasza:
Csak a legközelebbi foglalásnál tudod "meghosszabbítani" / újat kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!