Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Meg tudom ezt csinálni a...

Meg tudom ezt csinálni a Volánnál?

Figyelt kérdés

Győr és Budapest közötti AUTÓBUSZbérlettel, mehetek a két város között levő településekre is (értsd:Komárom-Tata-Tatabánya), vagy csak a közvetlen autópályás járaton?

Mert buszpárti vagyok, de szeretnék néha kirándulni is egyet..

2010. szept. 30. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
mehetsz
2010. szept. 30. 12:46
 2/3 anonim válasza:

NEM FELTÉTLEN!

Én is így jártam BP-TB viszonylatában és majdnem megbírságoltak, mert két fajta út van: az egyik autópályás (kevesebbe került akkor) a másik kerülőutas (többe került 200 ft-al). Én a délinél szálltam fel, ami végigmegy TB-n de autópályás bérletem volt, mivel pár kilométerrel hosszabb az út így majdnem megbüntettek :(... Úgyhogy CSAK ÉSSZEL...

Amúgy engem azért nem büntettek meg, mert az autópályás a népligetből indul, ami kerülőutas az pedig a délitől és így magyaráztam az ellenőrnek, ráadásul én a TB-i autóbuszvégnél előtt szálltam le...

2010. szept. 30. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is egyetlen gondom a kilométertöbblet.. Illetve, nem feltétlen többlet, csak ellenőrfüggő. Mindenképpen majd valamikor benézek egy Volán irodába, vagy a végállomáson szerzek némi plusz infót.
2010. okt. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!