V.a.n köztetek olyan, aki szeret ellátogatni magyar várakba? Hányat láttál már?
2022. nov. 23. 00:18
1/10 anonim válasza:
Boldogkő, Buda, Diósgyőr, Drégely, Eger, Esztergom, Füzér, Győr, Gyula, Kőszeg, Regéc, Salgó, Sárospatak, Sárvár, Sirok, Somló, Sopron, Sümeg, Szerencs, Szigetvár, Tata, Veszprém, Visegrád, ez, ha jól számolom, 23. Egyébként a listában lévők nagy része elpusztult vár, a megmaradtak olyan kevesen vannak, hogy ha 15-öt már láttál, az egész jó.
3/10 Kései Sirató válasza:
1-es a listádról majdnem mindenhol jártam, egyedül a szerencsi várat nem láttam, viszont voltam Szigligeten, ahol az ország egyik legszebb vára van, kilátással a Balatonra.
4/10 Kései Sirató válasza:
3-as vagyok, és még Cseszneken és Nagyvázsonyban is voltam, ezek is jók.
5/10 anonim válasza:
A tatai, a kisnánai és a nagyvázsonyi még kimaradt.
A többiben szerintem mind voltam.
Nyilván az olyanokban, amiből csak pár falmaradvány vagy az sem maradt, abból nem voltam mindben.
6/10 anonim válasza:
A belinkelt listát nézzétek, ne az enyémet, én csak azt szedtem össze, ahol én jártam, de sok van még.
1-es
8/10 anonim válasza:
Ez nagyon bő lista. Nagyon sok olyan, ami felismerhetetlen vagy alig felismerhető. 50 helyen voltam ezek közül:) Mindenkinek ajánlom az Oroszlánvárt a Mátrában. Az x3, mire felérsz.
9/10 anonim válasza:
Kifejezetten nem szeretek, de néhányban jártam gyerekkoromban.
Diósgyőr, Eger, Boldogkő, Regéc, Szerencs, Sárospatak, Sirok
10/10 anonim válasza:
Érdekes mert csináltam olyan túramozgalmakat ahol olyan várakat kellett felkeresni, ahol konkrétan semmi nem volt már.
Pilis, Budai hegység és Börzsönyi várakat végig jártam. A Gerecse várai könyvben is elég sok megvan. Kéktúra és egyéb túrák is elég sokat érintenek meg nyilván voltak osztálykirándulások régen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!