Bükkszék és környékén milyen helyeket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Egerben sokszor voltunk már, ha lehet, azt most kihagynánk. Gondolkodtunk Szilvásváradban is, de nem lesz túl szép idő hétvégén, így ez szerintem ugrott. :( A fürdőn kívül egyéb jó hely, múzeum, étterem, bármi?
Fiatal pár vagyunk, köszönjük előre is 🙂
2022. nov. 17. 19:26
1/2 anonim válasza:
Bár rég voltam ott, de Parádsasváron érdemes nézelődni. Van ott egy jó kis ösvény is egy vízeséshez, de kb tíz éve voltam utoljára, de olyan tel környéken és járható volt. Úgy emlékszem voltunk múzeumban is, és ott van a régi üveggyár is, illetve aranyos kis boltok :)
Siroki vár pl megint egy jó kis séta . Inkább rom, de érdekes tud lenni :)
Illetve Recsken van egy holokauszt tábor szeru emlékhely, meg általánosban jártam ott, de érdekes volt .
2/2 anonim válasza:
Ui illetve arra van egerszalók is, ott jó kis fürdő van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!