Azokat a látványos szép képeket a Budai-hegyekből honnan lehet, szokták készíteni?
A neten annyit látok, de hiába mentem fel például a Libegővel, onnan nem tudtam.
Honnan lehetne? Pl. Erzsébet-kilátó?
Akár úgy, hogy a város látszon a hegyekről, akár még jobb a budai hegyvidék?
Köszi!
Mégis melyeket?
Rengeteg kilátópont van. Normafa, Apáthy-szikla, Árpád kilàtó, Kis/Nagy-hárs hegyi kilàtók, Erzsébet kilátó, Gyermekvasúton a panorámakanyar, és még hosszan sorolhatnám
Nagyon sokat lehet látni, nem konkrétan egy-egyre gondolok.
De akkor ezek szerint több kilátó van és onnan más-más látszik.
Külön köszönöm a 4-esnek, hogy azt is leírta melyiket a legkönnyebb elérni.
A normafai buszmegállótól merre induljak el?
A János-hegyi Erzsébet kilátó felé esetleg? Mert ahogy nézem azt viszonylag könnyű onnan megközelíteni és onnan is sok minden látszik, ugye?
Ez egy irányban van?
Az Erzsébet-kilátó kb 10 perc a Libegő tetejétől, nem is értem onnan miért nem mentél tovább.
De a hegyeket akarod látni, vagy a várost?
Mert akkor még nem voltam ennyire sem képben.
Hát mindkettőt.
Ezesetben mit ajánlasz?
A hegyeket honnan lehet jól? Erzsébet-kilátó? Vagy onnan "csak" a várost.
Az Erzsébet-kilátóból minden irányba van kilátás. A belváros relatív messze van, ha van távcsöved vigyél.
Ha hegyeket akarsz látni, akkor olyan kilátót érdemes keresni ami tényleg a hegyek közt van, Csergezán Pál, Nagy-Szénás, ezekhez értelemszerűen többet kell gyalogolni. Esetleg a Hármashatár-hegy, bár ott ugye legközelebb pont a lakótelep van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!