Milyen a közbiztonság a 8. Kerben 2022ben?
Millió ilyen kérdés volt, felesleges újra feltenned.
Nem fognak megszúrkálni mialatt sétálsz haza. De vannak dolgok amiket el kell viselned.
Állandóan óbégató cigányok, hulla részeg, büdös hajléktalanok. Random spontán bunyók az utcán. Ha ezeket te tudod ignorálni, figyelmen kívül hagyni élhető. Attól függ neked mi tolerancia küszöböd.
Én gyakran megfordulok a Telekin, Orczyn. Hát vannak alakok, a Telekitől a népszínház utcán át fekszik a sok csöves, akiktől bűzlik az egész nyáron, C kategóriás bőven van, akik ugye a megszokott állat módjára hangoskodnak néha. A fekákkal, arabokkal semmi probléma nincs. Engem egyébként semmilyen atrocitás nem ért még egy accegycigitbuszjegyre kell-t se kaptam meg és lány ismerőseimet se érte semmi, akik arra jártak, pedig nem egyszer végig sétáltam a népszínház utcán éjfél után. Sőt azt kell mondjam, hogy éjszaka jobban éreztem arrafelé magam, mert tök üres volt, délután-estefelé meg tele volt nem idén barnultakkal. Elején én is fostam, hogy kemény helynek tűnik, de utána abszolút nem éreztem veszélyben magam.
Szóval az ilyeneknek nem kell hinni, akik szerint azonnal megkéselnek, kirabolnak, megerőszakolnak a nyóckerben, mert sokat javult az elmúlt években, a népszínház is végig van kamerázva már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!