A Margitsziget délután 5-6 körül (jó időben) mennyire biztonságos sétálgatni két fiatal párnak?
Átlagos testalkatúak vagyunk mind a 4-en, nem nagydarabok.
Csak mert azt hallottam hogy nem a legjobb környék, sok a balhés ember.
Amúgy vidékiek vagyunk, Pestet nem ismerjük túlzottan.
Miért merült fel egyáltalán, hogy ne lenne biztonságos...?
Folyton van járőr, de egyébként se mennek oda az orkok, mert túl sokat kell gyalogolni....
Na ezt nem ertem. Miert taplaljak bele a videki emberekbe azt, hogy Budapest egy veszelyes varos ahol elrabolnak, megeroszakolnak, megolnek...? Videkiek reszketnek ide jonni.
Teljesen biztonsagos a Margit sziget. Nem kell olyanokra hallgatni akik szerint Pesten emberevo szornyek vannak.
Olyan elszigetelt egy vilag videk, mondom ezt ugy hogy en is videki vagyok.
A Margit-sziget biztonságos.
Július 27. és augusztus 26-a között összesen 3 (három!) közterületen elkövetett bűncselekményről tud a rendőrség a szigeten ( [link] ), ami lehet biciklilopástól kábítószer-fogyasztásig bármi. Nem kell attól félnetek, hogy megtámadnak titeket.
5ös: Mert Pest veszélyes.
Igazad van, a Margitsziget pont nem, az biztonságos, de van nagyon sok hely, ami nem az. És ezek jó részéhez még a külvárosig se kell elmenni.
9es: engem speciel fenyegettek meg késsel a Blahán (elfutottam), kezdtek el erőszakoskodni velem a Váci út - Árpád híd kereszteződésénél (ellöktem, sikítottam, erre elfutott), láttam csoportos verekedésg a Nyugati aluljáróban, láttam verekedést az Íjász kocsma előtt, láttam verekedést a Tüzér utcában, amire a megtámadott kést rántott, támadtak meg a Dürer kertben (a kidobó rögtön leszedte rólam és kidobta). Azt hiszem, ennyi.
6 évig éltem Pesten.
Előtte-utána még 31 évet vidéken. Soha egyetlen támadást se nem láttam, se nem is hallottam róla.
Akkor szerinted melyik a veszélyesebb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!