Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Margitsziget délután 5-6...

A Margitsziget délután 5-6 körül (jó időben) mennyire biztonságos sétálgatni két fiatal párnak?

Figyelt kérdés

Átlagos testalkatúak vagyunk mind a 4-en, nem nagydarabok.

Csak mert azt hallottam hogy nem a legjobb környék, sok a balhés ember.

Amúgy vidékiek vagyunk, Pestet nem ismerjük túlzottan.

2022. szept. 25. 13:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Maximálisan biztonságos.
2022. szept. 25. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron bőven jó, még kisgyerekes anyukák is simán kint vannak. Télen meg, amikor abban az időben már sötétedik, úgyse mentek ki.
2022. szept. 25. 14:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért merült fel egyáltalán, hogy ne lenne biztonságos...?

Folyton van járőr, de egyébként se mennek oda az orkok, mert túl sokat kell gyalogolni....

2022. szept. 25. 14:31
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Megtámadhatnak a varjak.
2022. szept. 25. 14:38
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

Na ezt nem ertem. Miert taplaljak bele a videki emberekbe azt, hogy Budapest egy veszelyes varos ahol elrabolnak, megeroszakolnak, megolnek...? Videkiek reszketnek ide jonni.

Teljesen biztonsagos a Margit sziget. Nem kell olyanokra hallgatni akik szerint Pesten emberevo szornyek vannak.

Olyan elszigetelt egy vilag videk, mondom ezt ugy hogy en is videki vagyok.

2022. szept. 25. 15:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A Margit-sziget biztonságos.

Július 27. és augusztus 26-a között összesen 3 (három!) közterületen elkövetett bűncselekményről tud a rendőrség a szigeten ( [link] ), ami lehet biciklilopástól kábítószer-fogyasztásig bármi. Nem kell attól félnetek, hogy megtámadnak titeket.

2022. szept. 25. 16:16
 7/15 anonim válasza:
100%
Én vidéken jobban félek, tesó.
2022. szept. 25. 17:08
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

5ös: Mert Pest veszélyes.

Igazad van, a Margitsziget pont nem, az biztonságos, de van nagyon sok hely, ami nem az. És ezek jó részéhez még a külvárosig se kell elmenni.

2022. szept. 25. 17:09
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
8-as, még ez is teljes baromság. Az úgynevezett rossz hírű környékeken , mint mondjuk a Blaha, a Magdolna, a Hős utca vagy Pesterzsébet mediterránabb utcái, sem az épp arra vetődő vidékit eszik meg reggelire. Egymás közt balhéznak, esetleg ha elalszol a villamoson akkor kizsebelnek. De erőszakos bűncselekmény baromi kevés van, pláne egymást nem ismerő tettes-áldozat relációban.
2022. szept. 25. 17:28
 10/15 anonim ***** válasza:
17%

9es: engem speciel fenyegettek meg késsel a Blahán (elfutottam), kezdtek el erőszakoskodni velem a Váci út - Árpád híd kereszteződésénél (ellöktem, sikítottam, erre elfutott), láttam csoportos verekedésg a Nyugati aluljáróban, láttam verekedést az Íjász kocsma előtt, láttam verekedést a Tüzér utcában, amire a megtámadott kést rántott, támadtak meg a Dürer kertben (a kidobó rögtön leszedte rólam és kidobta). Azt hiszem, ennyi.

6 évig éltem Pesten.

Előtte-utána még 31 évet vidéken. Soha egyetlen támadást se nem láttam, se nem is hallottam róla.

Akkor szerinted melyik a veszélyesebb?

2022. szept. 25. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!