Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarország körbeutazása?

Magyarország körbeutazása?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki csinált már ilyet? Vagy valami blogon nem olvasott róla? Tömegközlekedéssel gondoltam és minden állomáson töltenék egy pár napot, amíg körbenézek az adott városban. Esetleg ötletek, hogy miket lehetne megnézni? Hol érdemes megállni, stb?
2022. szept. 15. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Akár gyalog is körbemehetsz.. .

[link]

2022. szept. 15. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk ha az egész országot körbe akarod utazni, akkor csak kénytelen vagy magad nekiállni megtervezni az utat, utánanézni hol-mit érdemes megnézni, mert most hiába sorolunk fel 100.000 úti célt...
2022. szept. 15. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Fogalmunk sincs, hogy téged mifélék érdekelnek, kérdező.... Nyilván nem minden egyes faluban fogsz megállni... Ha meg a nagyobb városok mentén kitűzöl egy útvonalat, akkor egyesével simán rá tudsz keresni a látnivalókra.
2022. szept. 16. 10:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerintem ha elolvasod a kérdésem és tudsz kicsit értelmezni, akkor rájössz, hogy kb. bármit írhattál volna, hiszen ÖTLETEKRE voltam kíváncsi, az pedig egy elég tág fogalom, szóval kimerít kb mindent, ami eszébe jut az embernek. :)

Nyílván én fogom megtervezni hova megyek, hol állok meg, de ha valaki ír egy olyan helyet, ami a leírásából megtetszik, akkor bele fogom kalkulálni az útvonalamba. Nem hiszem, hogy nehéz kérdést tettem fel.

2022. szept. 16. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

De még sehol nem jártál, soha??

Hiába írom le, hogy pl. Sárospatak környékén mit érdemes megnézni, ha te pont ott már x-szer jártál...

2022. szept. 16. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

#4 Hát pont ez a gond, hogy annyira tág fogalom, hogy mondhatom azt is, hogy nézd meg a Parlamentet, amire mondhatod, hogy heuréka, hát világ életemben eszembe nem jutott volna megnézni a Parlamentet, ha nem mondjátok, hogy nézzem meg a Parlamentet...

Meg mondhatom, hogy nézd meg a Mucsaröcsögei kopaszkecske farmot...

2022. szept. 16. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!