Magyarország körbeutazása?
Szerintem ha elolvasod a kérdésem és tudsz kicsit értelmezni, akkor rájössz, hogy kb. bármit írhattál volna, hiszen ÖTLETEKRE voltam kíváncsi, az pedig egy elég tág fogalom, szóval kimerít kb mindent, ami eszébe jut az embernek. :)
Nyílván én fogom megtervezni hova megyek, hol állok meg, de ha valaki ír egy olyan helyet, ami a leírásából megtetszik, akkor bele fogom kalkulálni az útvonalamba. Nem hiszem, hogy nehéz kérdést tettem fel.
De még sehol nem jártál, soha??
Hiába írom le, hogy pl. Sárospatak környékén mit érdemes megnézni, ha te pont ott már x-szer jártál...
#4 Hát pont ez a gond, hogy annyira tág fogalom, hogy mondhatom azt is, hogy nézd meg a Parlamentet, amire mondhatod, hogy heuréka, hát világ életemben eszembe nem jutott volna megnézni a Parlamentet, ha nem mondjátok, hogy nézzem meg a Parlamentet...
Meg mondhatom, hogy nézd meg a Mucsaröcsögei kopaszkecske farmot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!