Hogy jutok el a Móricz körtértől Újpest- Városkapuig?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 21:31
1/11 anonim válasza:
47-es, vagy 49-es villamossal a Kalvin terig, onnan metroval ujpest varoskapuig :)
2/11 anonim válasza:
1. verzió: 61-es villamossal Déli pu., ott 2-es metróval Deákig, ott átszállsz a 3-as metróra Újpest központ irányába és ÚP. Városkapunál leszállsz.
2. verzió: piros 7-es busszal Keletiig, ott átszállsz a 2-es metróra Deákig, aztán ugyanúgy átszállsz a 3-asra és ÚP. Városkapunál le. Úgy 50 perc mindkettő esetben az út.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm!:D
2010. szept. 24. 21:46
4/11 anonim válasza:
khm... elsö vagyok, a masodik midenkepp ket metron akar utaztatni :) mert, ha meg piros hetessel is mesz, akkor a ferenciek teren szallj le, ott meg felszallsz a kek metrora es ugy mesz ujpest varoskapuig :) semmikeppen nem kell egyik metro-masik metro :)
5/11 anonim válasza:
Móricz-Bartók Béla út-Szabadság híd-Vámház kőrút-Kálvin tér-Múzeum krt-Károly krt-Bajcsy Zsilinszki út- Feüljáró-Váci út-Árpád út-Ujpest
6/11 anonim válasza:
Bocs, elfelejtettem, hogy a Ferencieknél csak egyszer kell metrózni:)
7/11 anonim válasza:
gondoltam, hogy nem direkt felre akartad vezetni :)
8/11 anonim válasza:
Piros hetessel (vagy ha nem jön, akkor sima hetes busszal) a Ferenciek teréig, ott lemész a metróba, és mész egyenesen Újpest-Városkapuig.
10/11 Kisu210 válasza:
Piros hetes keletiig,onnan 30-as busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!