Más is van vele úgy, hogy azért nem megy a Velencei-tóra strandolni, mert azzal az erővel már inkább elmegy a Balatonig?
Én a Velencei-tavat jobban szeretem, mint a Balatont. Oké, a Balcsin már rég is voltam, de engem pl eléggé idegesít, hogy
-Egy sínpár vezet valamelyik parton végig. Következésképpen nonstop késnek a vonatok, hsizen a torlódás azonnali problémákat szül. Még sosem jártam a Balatonon úgy, hogy ne késett volna alsóhangon fél órát a vonat.
-A Velence-itóra Budapestről kb 40 perc ovnatozással el lehet jutni. Ez bőven elég. Én régen ingáztam, akkor 30 perc volt a menetidő, lehet ezért, de én 40-45 perc vonatozás után kezdek eléggé unatkozni, nyűgös lenni. "ottvagyunkmár" szindróma:D A Balatonhoz viszont még egyszer ennyit rá kell számolni, már ha nem késik a vonat.
-A Balaton bőven drágább. Nem csak az, hogy a leutazás ugye drágább a távolság miatt, de egy nyomorult lángosért is annyit kell fizetni, amiért máshol már egy tisztességes egytálételt kapsz, vagy akár egy egyeszerűbb menüs két fogást.... Értem én, hogy a turistáktól lehet pénzt nyúlni, nameg munkaerőhiány van, de lassan számomra inkább az a kérdés, hogy ha már van annyi időm és pénzem, hogy a Balatonra menjek, miért nem horvátországba megyek?:D
Egyáltalán nem, Budapestről a Velencei-tó és az esztergom-kertvárosi Palatinus éri meg.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!