Melyik (magyarországi) város van a legtávolabb Budapesttől légvonalban?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 13:43
2/14 anonim válasza:
Térkép nélkül Szentgotthárdra tippelnék., de mindjárt megnézem.
3/14 anonim válasza:
2: szerintem Fehérgyarmat messzebb van...
4/14 anonim válasza:
Egyébként pedig...
Jobbgomb kiindulási város, legördülő menüből "távolságmérés", és katt a legtávolabbinak tűnő városra.
Nem kell hozzá Phd... :-D
6/14 anonim válasza:
5: te nyertél! :-) 8 km-rel több Csenger, mint F.gyarmat.
7/14 anonim válasza:
2. vagyok. És marha. Gotthard a legnyugatabbi, de Dunántúl sokkal keskenyebb, mint a Duna másik oldala. Csengerre szavazok utóbb én is. Táblázatot nem találok.
8/14 anonim válasza:
7: nem kell táblázat... :) Ott a jobbgombos távmérés leírva a #4-es kommentemben.
9/14 anonim válasza:
8. Tudom használni, szoktam is. Földrajzból sem voltam rossz, csak a legtávolabbi település nem biztos, hogy város is. Lusta vagyok egy kicsit. De Csenger szinte biztosan dobogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!