Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Honnan a legjobb nézni az...

Honnan a legjobb nézni az augusztus 20.-ai tűzijátékot?

Figyelt kérdés
Pár éve Budapesten lakom, egyszer voltam kint a Margit hídon, azt hittem a híd közepe tuti hely lesz, kiderült túl messze van. Hova érdemes állni, honnan a legszebb? (Politikát most hagyjuk ki a dologból, úgyse mi döntjük el, hogy lesz-e vagy nem)
2022. aug. 19. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Bem rakpart, Parlamenttel szemben.

Egy órával a kezdés előtt menj, mert már akkor is tömeg lesz.

2022. aug. 19. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Egyelöre ugy tünik, hogy esernyö alol:-)
2022. aug. 19. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
A tévében. De a legszebb szerintem pont, hogy távolabbi kilátópontokról nézni egyszerre az összes fellövési helyet. Én egyszer egy lapostetőt belvárosi ház tetejèről néztem végig, az volt a legfantasztikusabb.
2022. aug. 20. 07:15
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Remelem sehonnan
2022. aug. 20. 08:21
 5/8 anonim válasza:
2%
Zelenszky bunkeréből:DDD
2022. aug. 20. 09:31
 6/8 A kérdező kommentje:
#4-5: Sejtettem hogy lesz ilyen válasz is, a kérdés célja nem tűzijáték bírálata vagy politikai/háborús kérdés, hanem mik a legjobb helyek, ha meglesz tartva. #1-3 köszönöm, ment a zöld, a parlamenttel szembeni rész nekem is szimpatikusnak hangzik, esernyő mindenképp lesz, így az #1-2 tanácsa kombinálva lesz egymással 😉
2022. aug. 20. 12:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Talán esernyő se kell, augusztus 27.-ére elhalasztották végül.
2022. aug. 20. 14:18
 8/8 anonim válasza:
100%
A tisztességes múltból...
2022. aug. 26. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!