Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen egy nudista strand? ...

Faluvégi László kérdése:

Milyen egy nudista strand? Milyen szabályok vannak ott? Mi ott az illem? Milyen érzés ott lenni? Nem voltam még nudista strandon kiszeretném probálni és inkább gondoltam hogy megkérdezlek titeket hogy mi a véleményetek.

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 21:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Ha még nem voltál, akkor olyan helyen próbáld ki, ahol egyedül vagy, vagy pedig kevesen vannak, és lehet távolságot tartani. Ilyen helyek bőven akadnak akár az Adrián, akár pl. Görögországban

Eddig idegenkedtem tőle, szégyenlősebb típus vagyok (F/40) De nemrég próbáltam ki először, Görögországban, olyan partszakaszon, ahol ez megengedett, de rajtam kívül alig voltak; ráadásul sziklák, nagyobb kövek mellett tudtam elhelyezkedni, így alig láttak. Amikor bementem a vízbe, illetve kijöttem, ugyan mások közelében voltam, de senki nem bámult rám. Viszont nagyszerű érzés gatya nélkül bemenni a tengerbe.

2022. szept. 22. 21:46
 12/14 anonim válasza:
100%
Vannak csinos, fiatal nők, de jellemzően a párjukkal. Ha nem ismerkedési céllal mész és nem is azért, hogy mások kinézete fölött ítélkezz, akkor jól fogod magad érezni.
2022. szept. 26. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
2-es, önbizalmat adtál! Nyáron kipróbálom. 40 éves vagyok, Buddha testem van, soha nem sportoltam. Rendes strandon gyerekként még jártam, azóta nem merek kimenni, mert kisportolt emberekkel van tele. Rosszul lennének a hurkás hasamtól, meg a lógó csöcsömtől, az apró f-szomtól. F40
2022. dec. 31. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A naturizmus nem csöcsökről-pöcsökről szól. A meztelenség által a szabadságot és az egyenlőséget éljük meg. Mindenkinek helye van köztünk.

2023. jan. 1. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!