Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest 11 éves lánnyal?...

Budapest 11 éves lánnyal? Minden érdekel?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 4 napra megyünk Budapestre, családi kirándulás , anya, apa, 11 éves lányunk. Milyen programokat ajánlanátok? Egy nap állatkert, az biztos. Illúziók múzeuma is tervben van és persze a Tropikárium is kihagyhatatlan. Gondolkodom a természettudományi vagy a közlekedési múzeumon, szerintetek melyik a jobb? Vagy más érdekes múzeum, kiállítás? Parlamentben és a várban voltunk nemrég, azokat most kihagynám. Milyen programokat ajánlanátok még? Tömegközlekedést hogyan tudnánk legolcsóbban megoldani? Valamelyik régi fürdő közül melyik lehetne érdekes? Tényleg bármilyen ötletnek örülnék, nem ismerem a fővárost. Inkább "tanulmányi" kirándulást szeretnénk. Azon is gondolkodom, hogy valamilyen városnézős programra befizetnénk, de valami olyan érdekelne, ami picit többet ad, mint a hagyományos külföldi turistáknak szóló. Személyes tapasztalata esetleg valakinek? Köszönöm!
2022. aug. 10. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csodák palotája, Budai Vár (esetleg ott a Nemzeti Galéria, ha ilyen irányú érdeklődést mutat a kis művésznő), Hadtörténeti Múzeum - ezt ne hagyjátok ki, mert úgy hallottam be fogják zárni, Gellérthegy, Citadella, Libegő, Gyermekvasút.
2022. aug. 10. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
SZamos marcipán kiállítás és látványműhely Szentendrén.
2022. aug. 10. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Tömegközlekedésre talán a napijegy a legjobb megoldás.
2022. aug. 10. 13:57
 4/10 A kérdező kommentje:

1. Csodák palotájáról majdnem , pedig az nagyon jó ötlet. A hadtörténetin gondolkodtam, de azt még korainak véltem, de ha tényleg bezárják, akkor nem hagyjuk ki. Citadella tervben van egy esti programként. Gyerekvasútról meg nem is gondoltam, hogy még működik, megyek is és rákeresek. Köszönöm szépen :-)

2. Köszönöm, ha majd arra járunk megnézzük, de most maradnánk a városban, ha már végre eljutunk :-)

3. Köszönöm :-)

2022. aug. 10. 14:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, kimaradt, hogy majdnem megfeledkeztem.
2022. aug. 10. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Pesti tömegközlekedéssel nem olyan sok idő, de persze ti tudjátok :) mi 17kerből mentünk el, mikor anyut látogattam meg. Mi mondjuk imádjuk a marcipánt, ettünk a cukrászdába is.
2022. aug. 10. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Én körülnéznék itt, még ha a kártyát nem is érdemes kiváltani, hátha akadnak jó tippek: [link]
2022. aug. 10. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Van BKK csoportos 24 órás jegy, ezt legfeljebb 5 ember használhatja 24 órán át, és 3300 ft (most, szeptember 1-től 5000 lesz).

Én vendég rokonoknak mindig ezt veszem, ez a legolcsóbb szerintem.

Ha nem lesz nagyon meleg, esetleg a Margitszigetet is érdemes megnézni egy séta elejéig, ha estefelé mentek, a Margit-hídról szép látvány a kivilágított város.

Parlamentbe lehet regisztrálni csoportos látogatásra, mondjuk nem olcsó sajna...

[link]

2022. aug. 10. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Tényleg, Margitszigeten a zenélő szökőkút remek program.
2022. aug. 10. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Millenárison az álmok álmodói kiálítás
2022. aug. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!