Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol vannak még vállalható...

Hol vannak még vállalható strandok a Velencei-tónál?

Figyelt kérdés
Vagy vannak-e egyáltalán? Láttam képeket, és azok elég rémisztőek, de érdekelne, ha olyan, aki járt mostanában ott, tud mondani relatív jó állapotban levő részt.

2022. aug. 7. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nincs víz a tóban.
2022. aug. 7. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Nincs ilyen sajnos.
2022. aug. 7. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Rendszeresen járok le, van ott nyaralónk.

Agárd szerintem teljesen vállalható.

Oké, ha bemész a lépcsőn, akkor kb térdig ér, de ha mész pár métert, már derékig. És onnantól kezdve derékig ér és kész. Láttunk embereket akik bementek vizibiciklivel messzebbre, ott mellkasig ért, de nem volt kedvünk besétálni odáig.

A talaj viszont nem iszapos udni, nem algás, a víz nem habzik és nem nyálkás. Lehet, hogy alacsony a vízszint, de tavaly ezek voltak és az sokkalta jobban rontotta a strandolás élményét, mint az alacsony vízszint. Ja, és nem büdös, csak ahol kilóg a nádas, de a strandon nincs náadas.

Összességében ha arra vágysz, hogy henyélj a parton aztán megmártózz a vízben, lehűsd magad, labdázz meg ilyesmi, akkor alkalmas rá.

Úszni... meh, igazából azt is lehet, csak a gondolat furcsa, hogy ekkora vízben úszol:D

És 1100 a sajtostejföös, de csak készpénzzel lehet érte fietni. Minden msá büfében ott a parton lehet még SZÉPkártyával is, de a fuckin lángososnak nincs terminálja...

Szerintem a képek durvábak, mint a valóság. Elsőre talán meghökkentő a vízszint és valóban nem lehet akkorát lubickolni mint rég, de mi azért csak ott töltöttük az elmúlt... hát... 3 hónap majdnem minden napsütéses hétvégéjét:D

2022. aug. 8. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Velencén a hátsó (tóbíró utcai) strandnál ugyan már nem két méter mély a víz, de még mindig lehet benne úszni. Több embert is láttam ott.
2022. aug. 10. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!