Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Rudas fürdőben miért van a...

A Rudas fürdőben miért van a gőzfürdő részen több helyen kiírva, hogy "Tilos a borotválkozás"?

Figyelt kérdés
Tudom a régi dolgokat a Rudassal kapcsolatban (melegek, férfi/női napok, meztelen fürdőzés, stb.) de érdekelne, hogy mi volt a háttér sztorija annak, hogy több helyen is kifejezetten erre hívják fel a figyelmet? Élénk a fantáziám, de ezt valahogy nem tudom kitalálni.

2022. júl. 31. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A gőzben a felpuhuló bőr miatt könnyebb és hatékonyabb a borotválkozás, így sokan a régmúltban itt végezték a szőrtelenítést
2022. júl. 31. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A Dagályban is ki van írva a férfi öltözőben. Valszeg azért, mert a csatornát nem iparszerű borotválkozásra méretezték és eldugulhat. Más az otthoni, max. 3 borotválkozás/nap.
2022. júl. 31. 16:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy miért nem ildomos ott borotválkozni, inkább az érdekel, hogy erre tényleg volt precedens...? :D Én ha elmegyek fürdőbe, akkor alap, hogy otthon rendbe fogom magam rakni. Körmöt sem mások előtt vágok, borotválkozni meg végképp nem jutna eszembe. Fura nekem nagyon, de biztos én vagyok érdekesen szocializálva ezekszerint.
2022. júl. 31. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
#3 A Dagályban - amíg le nem szerelték a tükröt - láttam.
2022. júl. 31. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Beszarás... :D
2022. júl. 31. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
A Dandárban a szaunában tavaly pl. valaki mézzel kente magát, majd egy derékszögű vonalzóval kapart le az izzadt cukrot, ami folyt le a deszkára. Mindezt úszósapkában
2022. júl. 31. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!