Szombathelyen hol találok okospadot?
Figyelt kérdés
A menetrendszerű "google" válaszok megelőzése érdekében, ha beírom, főleg okospad reklámok jönnek találatként, elfogyott a türelmem, szóval helyiek válaszát vagy a már utcákon elhelyezett okospadokat kereső (és találó) oldal linkjét szeretném reakcióként, köszi!2022. júl. 19. 16:57
1/5 anonim válasza:
Én az állomáson álló vonatokról csiholnék WiFi-t, bár a 3G fokozatos lelövése és a késlekedő eszközcsere miatt egyre többször pofára lehet vele esni.
2/5 anonim válasza:
Sehol.
Tölteni, vagy netezni akarsz?
Netet szerezhetsz a főtér és még néhány másik hely környékén Szhely-HotSpot néven.
Aztán DM-ek, PennyMarketek, meg olyan üzletek közelében, ahol ezt írják neten is.
Telefont tölteni nem nagyon fogsz tudni.
3/5 A kérdező kommentje:
Tölteni akarok, a vasútállomás gysev várójában végülis tudok, de gondoltam hátha van még valami másik alternatíva erre, azért köszönöm a válaszokat.
2022. júl. 19. 20:35
4/5 anonim válasza:
Pesten valamiért megbukott az okos pad kísérlet, és már nem is működik. Más városokban még tesztelés sem vokt, úgy tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Pesterzsébeten két padot is tudok, és Veszprémben is láttam egyet tegnap. Működésükről, mondjuk nem tudok beszámolni, mert még sosem használtam ilyet.
2022. aug. 10. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!