Balatonra mentek nyaralni, vagy máshova?
...és valóban nem változott semmi.
Csak a hűtőládák mellett már az újabb generációk eszik a rántotthúsos zsemlét és isszák a kőbányait.
A kulturális kikapcsolódásra pedig továbbra is ott van a tejfölös lángos...
Az elmúlt években a Balatonra jártunk, mert kicsik voltak a gyerekek, közeli úticélt akartunk. Szerintem amúgy nem olyan borzasztó, bár tény, hogy túl vannak tolva az árak, és ahhoz képest elég retro, de ha akarja, ott is jól tudja érezni magát az ember.
Idén viszont elkezdtem nézni a szállásokat, mert kicsi a keret, gondoltuk marad akkor a Balcsi most is, és hát gúvadt a szemem rendesen... Gondoltam egy hegyeset, ránéztem a horvátországi apartmanok árára, és ugyanaz a kategória vagy ugyanannyi, vagy olcsóbb. Szóval innentől nem volt kérdés, inkább oda. Szállás ugyanannyi, eltapsolt pénz szintén, egyedül az útiköltség több, de azt a pár tízezret meg megéri, hogy a tengerparton van az ember.
14.
Teljesen egyetértek!
Amúgy a teljes kikapcsolódás nálam a külföld és a tengerpart.
A Balcsi drágább, mint bármelyik közeli tengerpart, ráadásul a víz is redvás.
Múltkor konkrétan döglött halak úsztak a felszínén tucatszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!