Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tihanyban mely éttermeket,...

Tihanyban mely éttermeket, fagyizókat, cukrászdákat érdemesebb meglátogatni?

Figyelt kérdés
Melyek azok az éttermek, fagyizók, cukrászdák ahol jó ár-érték arányban vannak az ételek Tihanyban?

2022. júl. 11. 17:47
 1/9 anonim válasza:
100%
Szerintem az Echo jó. Finomat ettünk ott, szép a kilátás és megfizethető.
2022. júl. 11. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt sajnos el kell fogadni, hogy bármelyikbe mész, rajta van a "felár". Mármint hogy Tihany meg kilátás...

SZinte mindegyik étterem étlapját eléred a neten, előre meg tudod nézni, hogy mennyit tudsz megengedni magadnak.

2022. júl. 11. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly Balázs Kisvendeglőnél voltunk, isteni volt.
2022. júl. 11. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, az árakat láttam már pár helyen, el is fogadtam, nincs vele bajom, csak a rossz ételért sajnálnám a pénzt kiadni 😃

Mindenkire ment a zöld pipa.

2022. júl. 11. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A sajkodi oldalon az Apáti étteremről is jókat hallottam... De az viszonyla kiesik, a "fenti" útaktól messzebb van....
2022. júl. 11. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Erzsike fagyizó tök jó minőséget ad, a fröccs is remek és pazar a kilátás. Az Echo étterem valóban nem rossz. A Malackrumpli régi kedvenc, bár tavaly nem jött be, mert nem volt igazán izgalmas étel a menüjükön.
2022. júl. 11. 21:50
 7/9 anonim válasza:
100%
A Malackrumplinak meghalt a tulaja, nem tudom hogy ez mennyire érinti most az éttermet...
2022. júl. 12. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Echoban többször voltam már, csak jót tudok írni róla.
2022. júl. 12. 21:01
 9/9 qborka ***** válasza:
Még egy szavazat az Echo étteremre.
2022. szept. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!