Miskolci Mindszent templom miséken kívül is látogatható, vagy be van zárva olyankor?
Hú az gyönyörű. Ott volt 1 éve az esküvőnk. Nagyon szép a díszítés.
Amikor mi mentünk megnézni nyitva volt és nem volt mise.
A pap is jó fej. Vicces:D mármint jókat mond de viccbe tereli a témát.
Ha sikerül bemennetek írd meg légyszíves neked hogy tetszett.
Annyi hogy én világosabb padokat tettem volna be. De így is gyönyörű
Látogatható. Általában a római katolikus templomok mindig nyitva állnak (én ma néztem meg a Zárdakápolnát, még sose jártam benne, pedig miskolci vagyok).
Egyébként szubjektív véleményem szerint vannak érdekesebb templomok is Miskolcon, igaz, általában nem katolikusok, ezért bejelentkezéssel látogathatóak, de ha nagyobb lesz a baba, akkor mindenképpen javaslom: Deszkatemplom (szecessziós, teljesen fából épült), avasi templom (gótikus, a temetője is igen hangulatos) ez a kettő református, így bejelentkezős. Sziklakápolna Miskolctapolcán: csak vasárnap, misekor nyitják ki. Illetve ami talán belefér nektek most is, az az ortodox templom a Deák téren, hatalmas, gyönyörű ikonosztáza van, és a mellette lévő múzeum nyitvatartási idejében mindig van ott valaki, aki kinyitja nektek. Illetve nem tudom, látogatható-e már, mert nemrég kezdték felújítani, de az innen nem messze lévő Hősök terén a zsinagógánál is be lehet próbálkozni, hátha megtekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!