Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Balatonra ennyi pénz elég...

A Balatonra ennyi pénz elég lenne pár napra?

Figyelt kérdés

Augusztusban mennék 3 napra pár barátnőmmel nyaralni a Balatonra.

Addig kb 60 ezret félre tudok tenni. Csak azt nem tudom elég lenne-e?

Olcsò szállást keresnénk meg magunkra főznénk. Maximum a költőpénz miatt lehetne még 10 ezerrel több.

Kocsival mennénk.( de a benzinpénzbe nem engedi barátnőm,hogy beleadjak..de ùgyis megbeszélem vele mert ilyen benzinárak mellett nem engedhetem meg,hogy ingyen furikázzon)

30/N

2022. jún. 9. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó szállás a Balatonon?

Főleg augusztusban?

Már most foglald le, ha találsz.

Hétvégén voltunk lent, két nagy hekk 1 adag sült krumplival 8000 Ft volt...

2022. jún. 9. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést kérek a személyeskedésért, de most komolyan 30 éves nő létedre nem tudod eldönteni, hogy mennyi pénzt vigyél nyaralni?
2022. jún. 10. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán a szállás csak campingben vagy nem Balaton-parti településen lenne lehetséges ennyiből, nemhogy az étkezés.

Esetleg más vizes hely? Tisza-tó pl.?

2022. jún. 10. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olcsóbb campingek, üdülőhelyek, ahol 20.000 körül már ki tudsz jönni a 3 napra, de ne luxusra számíts. A maradék 40.000 elég lehet ételre, ha csak főztök+1 étterem még beleférhet+napi 1 fagyi, más sajnos szerintem nem jön már ki belőle.
2022. jún. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!