Melyik Magyarországon a legélhetőbb város?
Figyelt kérdés
- Szép környezet
- Sok lehetőség
- Viszonylag normális emberek
- Normális közlekedés
- Biztonságos élet
2022. jún. 9. 20:46
1/8 anonim válasza:
Jelenlegi inflációs és gazdasági helyzetben csakis a Nyugat-Magyarország települései a legjobb választás,bár pénztárcafüggő ki hol tud magának ingatlant megengedni.
Az euróban való fizetés miatt a legjobban most a nyugati határszéli településeken élők élnek,de kb egy ingatlan ára egy komolyabb pesti ingatlan ára.
Szóval hiába szeretne is valaki itt élni, iszonyatos drágák lettek az utóbbi években a lakások, házak.
2/8 anonim válasza:
Székesfehérvár,Szombathely, Győr(bár én itt fix nem élnék) Budapest esetleg Keletről Miskolc Debrecen, Délről Szeged.
4/8 anonim válasza:
Szombathely, kőszeg, sopron, veszprém,vác,szentendre, eger, szarvas, debrecen, keszthely, szeged, tapolca, szigetvár, győr.
5/8 anonim válasza:
Utolsó veszprémi vagyok. Gyönyörű város, közbiztonság nagyon jó, munkalehetőségben sajnos 0. Ha Veszprém szóba jön, akkor inkább Székesfehérvár. Ja és Veszprémben az albérletek a Pesti árakat is verik.
6/8 anonim válasza:
Keszthelyt és Tapolcát hogyan sikerült belekavarni ebbe a felsorolásba? 😂 Voltál már Tapolcán!?
7/8 anonim válasza:
6 Miért, mi a baj Keszthellyel, és Tapolcával? Én szívesen odaköltöznék
8/8 anonim válasza:
Na én Kesztherol költöztem el Tapolcát meg hagyjuk.
Se Szép környezet
Se Sok lehetőség
Se normális emberek
Szar közlekedés
Se Biztonságos élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!