Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova menjek kocsival éjszaka...

Kibipunk kérdése:

Hova menjek kocsival éjszaka (élményvezetés)?

Figyelt kérdés
Valahova el szeretnék menni egy éjszakai "laza vezetgetésre" barátnőmmel. Vegyük úgy hogy végtelen üzemanyag áll rendelkezésre viszont szolnktól max 100km lenne a táv, valaki esetleg tud egy jó helyet?

2022. jún. 5. 21:54
 1/10 Japán Gulyás ***** válasza:
10%
TESCO-ba tejért.
2022. jún. 6. 01:34
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

"laza vezetgetés - végtelen üzemanyag"

Álmodozz............ :)

Inkább maradj csak Szolnokon, és tologasd a matchboxodat a nagyszobai szónyegen.

2022. jún. 6. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

"laza vezetgetés - végtelen üzemanyag"

Úgy látszik nem elég drága még az üzemanyag. Életemben nem autózgattam csak úgy céltalanul, passzióból. Bőven elég az a napi 10-12 óra, amit autóban töltök.

2022. jún. 6. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Szeretne barátnőt, jogosítványt, autót, sok mindent, de ehhez rengeteg lóvé kellene.

A jelenlegi zsebpénz pedig........... na ezt hagyjuk!

Ilyen az élet, a tizenéves fiúk szeretnek álmodozni.

2022. jún. 6. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom mi ez a gonoszkodás a kérdező felé, én 25 éves vagyok, 18 éves korom óta vezetek és mai napig kedvem támad csak úgy passzióból vezetni. Éjszaka várkert bazár, Széchenyi hegy, Megyeri híd, esetleg délután Dobogókő, Pilisi hegyek, Esztergom. Szeretek vezetni, ez van. Igenis van egy atmoszférája annak, hogy a nyári este jön be a lehúzott ablakon a levegő, zenét hallgattok, jobb kezed a csajod combján és élvezed a fiatalságot… bárcsak mindenkinek megadtna ez, kevesebb szomorú elégedetlen ember lenne.
2022. jún. 7. 03:43
 6/10 anonim válasza:
58%

Rossz helyen tetted fel a kérdést, itt a válaszolók 90%-ának az autó és az autózás csak egy szükséges eszköz, abszolút semmi élményt nem látnak benne :)

5-össel tudok azonosulni, én is sokszor van, hogy akár hajnal 3-kor is felkelek, bepattanok a kocsiba, és vezetgetek 1-2 órát, cska úgy céltalanul. Sokan nem is gondolnák mennyire megnyugtató tud lenni, teljesen kitisztul az agy, olyankor nincsenek problémák, csak te létezel és az autód. Nagyon feelinges :) Ha meg van egy barátnő, aki benne van ilyenekben, az még jobb :)

Kérdező, azt tudom tanácsolni, hogy indulj el valamerre, aztán majd pár alkalom után úgyis eldöntöd merrefelé a legjobb!

2022. jún. 7. 08:56
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
#3 en kamionozok 2-3 heten at egyhuzamban, de megis mikor otthon vagyok kimegyek este a varosba 1-2 orara csak ugy bolyongani… Pont az a lenyeg, hogy senki sincs az utakon es nem baxom fel magam rajtuk, es emberek sincsenek az utcan akik trogernek neznek mert bomboltetem a zeneimet. A rendorok allandoan megallitanak mert azt hiszik hazakat keresek ahol nincs senki es be lehet torni, vagy nem tudom de mindig o.O fejet vagnak amikor mondom hogy csak kocsikazok. Uzemanyag meg kerul amibe kerul, mindenkinek sajat dolga ki mire kolti a keresetet, gondolom neked a sufni tele van minden hulye barkacs cuccal, en mag azokra nem koltok egy kanyit sem mert nem erdekel…
2022. jún. 7. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
Kérdezőt jól betalálták az irigy, csóró prolik :D
2022. jún. 7. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Semmi baj ezekkel a válaszokkal, nem irigyek ,és nem csóró prolik.

Inkább Kibipunk-nál kellene körülnézni. ;)

Már a kérdésből kiderül, hogy csak fantáziálás az egész.

Akinek van autója, jogosítványa, barátnője, az már régen nyomott volna egy nagy gázt abból a "végtelen üzemanyagból" és nem itt kérdezősködik.

2022. jún. 8. 10:08
 10/10 anonim válasza:
0%
#9 Oda van írva a végtelen üzemanyag elé, hogy tegyük fel. Nem tudom miért kell ilyen apró részleteken fennakadni.
2022. jún. 8. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!