Hova menjek kocsival éjszaka (élményvezetés)?
"laza vezetgetés - végtelen üzemanyag"
Álmodozz............ :)
Inkább maradj csak Szolnokon, és tologasd a matchboxodat a nagyszobai szónyegen.
"laza vezetgetés - végtelen üzemanyag"
Úgy látszik nem elég drága még az üzemanyag. Életemben nem autózgattam csak úgy céltalanul, passzióból. Bőven elég az a napi 10-12 óra, amit autóban töltök.
Szeretne barátnőt, jogosítványt, autót, sok mindent, de ehhez rengeteg lóvé kellene.
A jelenlegi zsebpénz pedig........... na ezt hagyjuk!
Ilyen az élet, a tizenéves fiúk szeretnek álmodozni.
Rossz helyen tetted fel a kérdést, itt a válaszolók 90%-ának az autó és az autózás csak egy szükséges eszköz, abszolút semmi élményt nem látnak benne :)
5-össel tudok azonosulni, én is sokszor van, hogy akár hajnal 3-kor is felkelek, bepattanok a kocsiba, és vezetgetek 1-2 órát, cska úgy céltalanul. Sokan nem is gondolnák mennyire megnyugtató tud lenni, teljesen kitisztul az agy, olyankor nincsenek problémák, csak te létezel és az autód. Nagyon feelinges :) Ha meg van egy barátnő, aki benne van ilyenekben, az még jobb :)
Kérdező, azt tudom tanácsolni, hogy indulj el valamerre, aztán majd pár alkalom után úgyis eldöntöd merrefelé a legjobb!
Semmi baj ezekkel a válaszokkal, nem irigyek ,és nem csóró prolik.
Inkább Kibipunk-nál kellene körülnézni. ;)
Már a kérdésből kiderül, hogy csak fantáziálás az egész.
Akinek van autója, jogosítványa, barátnője, az már régen nyomott volna egy nagy gázt abból a "végtelen üzemanyagból" és nem itt kérdezősködik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!