Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten vagy környékén van...

Budapesten vagy környékén van ilyen "fürdőház"?

Figyelt kérdés

A probléma röviden és tömören: én, a kis szárazföldi sellő, imádok legalább egy órán át kádban ázni egy fürdőbomba és jó zene kíséretében.

Nekünk viszont zuhanyzónk van (amúgy jobban szeretem a mindennapokban, nagyon praktikus, nem cserélném le) és nincs olyan ismerősöm se, akinél tudnám magam áztatni.

Esetleg van itt valahol a városban egy olyan hely, ami nem ilyen többszemélyes fürdő, hanem egymagad be tudsz feküdni egy nagy kádba és ott lazulni?

(Lassan ott tartok, hogy kibérelek 1-2 órára egy búvóhelyet egymagam, ha van kád :D)

2022. máj. 9. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Voltak régen ilyen tisztasági fürdők, fogalmam sincs, hogy létezik-e még..

[link]

2022. máj. 9. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Vannak olyanok, ahol kis medencék is vannak, de olyanról még nem hallottam ahol garantált hogy max 1 fő / medence.

A Veli Bej fürdőt javasolnám, oda max 60 embert engednek be egyszerre, úgyhogy soha nincs tömeg. A nagy terem 4 sarkában vannak kisebb, különböző hőmérsékletű medencék, azokban általában nincs senki, vagy max 1-2 ember.

Ha ez sok, akkor tényleg azt kell csinálnod szerintem, hogy Airbnb-n mondjuk rákeresel valami olyan házra, ahol van fűtött medence / jakuzzi, és kibéreled egy napra és rongyosra áztatod magad benne:) Vagy kiveszel egy olyan szállodai szobát, ahol kád van, nem zuhanyzó.

2022. máj. 9. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:

2: tényleg, ez príma ötlet! :-) Eszembe se jutott... Még olcsóbb panzióban is létezik fürdőkádas fürdőszoba, ezt kibérelheti a kérdező, és egész nap ázaloghat. :-)

Amúgy a Veli Bej tényleg király! :) Vagy inkább szultán? :-D

2022. máj. 9. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösziii ♥
2022. máj. 9. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Pandémia előtt a komolyabb gyógyfürdőknek és wellness központoknak volt olyan szolgáltatásuk, hogy privát kádfürdő. (A többség nyilván a párjával járt oda *romantikázni*.) Nézd meg, van -e még.
2022. máj. 9. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!