Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova mentek idén nyaralni...

Hova mentek idén nyaralni Magyarországon?

Figyelt kérdés
A jelenlegi politikai és gazdasági helyzet mellett melyik országrészen éri meg legfeljebb egy hetet eltölteni? Nem feltétlenül víz mellé (nyilván egy jobb strand azért lehet a közelben). Vannak már terveitek, vagy konkrét foglalásotok?
2022. máj. 1. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Magyarországon belül sosem mennék egy hétre sehová.

Amilyen árak vannak már itthon, annyiból simán elmész külföldre is, ami nagyobb élményt és jobb színvonalat kíván.

Távolságok sincsenek nagyon itthon, korán reggel elindulsz, megnézed, amire kíváncsi vagy és estére már haza is érsz...

Ami nekünk itthon tervben van:

-Festetics-kastély és Keszthely

-Tihany

-Visegrád

2022. máj. 1. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
májusban 1 hét Olaszország, belföldön nem megyek, mert ugyanannyiba kerül vagy rágább, kint külföldön és az időjárás lutri.
2022. máj. 1. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy hétre nem megyek max 3 napra. Idén tervben van Szeged és környéke illetve Győr és környéke.
2022. máj. 1. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Külföldre megyek nyaralni több alkalommal, itthon csak 2 sátrazós Balaton-körbetekerés lesz.
2022. máj. 1. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Két barátommal éves nyaralásunk az egerszalóki Shirazban 5 nap. Nincs az a gazdasági válság, amiért azt kihagynánk. (Vagyis van, csak pssszz). Ezen kívül most nyáron nem megyek sehova, mert inkább dolgoznék, most a covid alatt a tartalékaim eléggé lemerültek.

Aztán inkább októberre tervezek valami jó kis két hetet külföldre.

2022. máj. 1. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Az orszagon belul sohasem sehova meg egy napra sem. Az nem nyaralas.
2022. máj. 1. 18:50
 7/11 anonim válasza:
23%
Mi németországban fogunk lakni,így kimegyünk júniusba szét nézni.Én nem szeretek máshol aludni,a nyaralás nekem szenvedés.Inkább kirándulni szeretek,úgy hogy este a saját ágyamban alszom.Ha külföldre megyünk,nyilván kibírom,de egy hetet nem!Max.3 éjszakát.
2022. máj. 2. 06:59
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Mi egy kétnapos wellnessre megyünk Miskolctapolcára. Egy hétre sehova, én is nézegettem, de olyan drága a szállás mindenholm, hogy arra jutottam, hogy minimálisan kiegészítve az útiköltséget, inkább lemegyünk a horvát tengerpartra, jobban megéri.
2022. máj. 2. 09:59
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
4 napra Hajdúszoboszló, onnan átmegyünk Nyíregyházára, Debrecenbe, meg Nagyváradra. Meg egy hétvégére Sopronba, onnan meg felmegyünk Bécsbe. Drága, de Magyarországon minden SZÉP kártyával lesz fedezve, ha az nem lenne nem jutnánk el sehova
2022. máj. 2. 21:37
 10/11 Kései Sirató ***** válasza:
70%

Visegrádra megyünk a Silvanus Hotelbe, szép a környék, imádjuk a Duna-kanyart. Hajózunk, fölmegyünk a várba, kalandparkba is megyünk, bobozunk, és van egy nagyon fantasztikus történelmi játszótér.

A hotel is szuper, voltunk már itt 3 napra, de most 6 napra megyünk.

(Külföldre is megyünk minden évben, de belföldre is, mert van SZÉP-kártyánk.)

2022. máj. 4. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!