Budapestre vagy Sopronba költözzek?
Nem igazán tudok dönteni, Sopron kicsit közelebb van a szüleimmel, akikkel jelenleg élek.
20 éves lány vagyok, egyedül költöznék.
Budapest. Sokkal, de sokkal több lehetőséget nyújt mindenhez.
Persze attól is függ, milyen életvitelre vágysz. Én egyetemre járok, mellette van egy pörgős munkám, sokat sétálok a városban, sokat járok különböző helyekre szórakozni, játszani, sokat utazom... szerintem halálra unnám magam egy kisebb városban. Azért is jöttem Pestre, mert már akkor is tudtam, hogy minimum ekkora városban szeretném tölteni a fiatal éveimet. Aztán majd ha családom lesz, akkor szóba jöhet Sopron.
21N
Budapest.
Több a lehetőség. Persze neked kell tudnod, érezned, hogy mit is szeretnél pontosan.
18:46! Még a repülőtér se jelent gondot, mert Sopronhoz közel van Bécs, ahonnan sokkal több irányba indulnak járatok, mint Budapestről.
Én, mint Nyugat-Dunántúlon élő ember (volt budapesti) csak Sopront tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!