Milyen programokat csináljak Budapesten egy külföldivel, aki már ismeri Budapestet?
Én nem vagyok pesti, ő pedig már többször járt a fővárosunkban, a "kötelezőkön" már rég túl van.
Tudtok ajánlani bármilyen jellegű programot, akár Budapesten akár a környékén?
Mond neki, hogy most játékból ő ismertesse meg teveled a Fővárost...
:)
Fürdőbe bármikor lehet menni, az összesben úgysem volt. Ki lehet menni Kőbányára, a kínai negyed jó móka, Zuglóban van egy szép japánkert, kereshettek aktuális koncertet vagy bulit, vannak elég szórakoztató illegálkocsmák, ha nem volt még a Sziklakórházban az szerintem az egyik legjobb program a városban, Nagytétényben ott a Mementó-park mesélhetsz neki a kommunista múltról kicsit, vannak szerintem angolul is városséták (hosszúlépesen például nézz körül), egészen a városhatárban ott a Kami Kisvendéglője remek magyaros konyhával, ha az idő akkor Római-parton a Fellini bisztró elég tuti tipp, a Keletinél az Asian Street Food Court csodás, bejelentkezéssel a Málenkij Robot Emlékhelynél van angol nyelvű vezetés is és kiváló a tárlat, ki lehet menni a Kopaszi-gáthoz,a nyolcadik kerület tele remek és nem turistás helyekkel mint a Macska, a Csiga vagy a Cintányéros, pókerezhettek egyet a Duna Plazaban, Újlipótvárosban a Flippermúzeum parádés rengeteg kipróbálható géppel, hihetetlenül jó reggelik vannak a Portobelloban és a Babka Deliben, ha a repülés érdekli akkor az Aeropark jó a reptérnél, ah a bűvészet akkor a Houdini-ház a Várban, ha a metrók akkor a Földalatti Vasúti Múzeum.
Ezekből egy 5-10 napnyi programot szerintem kényelmesen össze tudsz rakni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!