A 7végén szeretnék elmenni a parommal a Bokodi lebegő falut megnézni,esetleg vki jart arra hogy van e belépo jegy es hogy lehet megközeliteni?
Ne menjetek oda túlzott elvárásokkal, ezt jószándékból mondom...
A fotókon jól néz ki, főleg megfelelő naplementében fényképezve...
De közelről azért tkp. lepukkant kádárrendszeri kalyibák...
és még itt egy leírás is:
Az egyetlen helyhez, ahol szívesen látnak, az oroszlányi 1Y helyi járat visz ki, tanítási napokon négyszer. Erőműi-tó a megálló neve, közel van a fizetős kilátó.
Alternatíva: Oroszlány, vízmű megállótól mindkét parton el tudtok indulni, itt az Oroszlány - Kisbér, -Szákszend, -Dad, -Kömlőd-Tata buszjáratok állnak meg.
Az általa kérdezett hely teljesen értelmetlen kirándulóhely. Kb annyit ér elmenni oda, mint amikor nézegetsz a pusztáról szépen fotózott képeket és azt gondolod, ez való neked. Aztán odamész, és kiderül, nincs ott semmi.
A bokodi falu épp ilyne magyar rögvalóság. A menthetetlen csóróság és igénytelenség szépen fotózott lenyomata.
Egyébként ha tényleg nincs jobb ötleted, természetesen indulj neki.
Én szóltam.
Csak csatlakozni tudok az előzőekhez. Az nem egy múzeum, skanzen, hanem horgásztanyák. Csak azért utazni nem éri meg. Ha a környéken mást is tervbe vesztek, akkor egy kitérő belefér.
Pl. Majk megtekintése mellett.
5: hát igen, én is kb. ezért írtam az 1-esben azt amit....
Kérdező! Ha szép úszóházakat akartok látni, inkább menjetek a Tisza-tóhoz, Abádszalókra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!