Személyi igazolvány nélkül? Milyen kamumesét nyomassak?
Figyelt kérdés
Discoba, bringázni, korizni nem szoktam magammal vinni személyit, mert félek, hogy elhagyom.. Ha így igazoltatna a rendőr akkor milyen mesét nyomjak neki? Pl, hogy tegnap hagytam el a pénztárcám és benne volt?2010. szept. 12. 17:26
1/13 A kérdező kommentje:
Vagy ha megmondom, hogy bocs nincs nálam akkor megbüntethet?
2010. szept. 12. 17:29
2/13 anonim válasza:
Bevihet simán, vidd magaddal a személyit.
3/13 A kérdező kommentje:
Fél perc alatt le tudja kérni az adatokat rádión, nem erről van szó.. Hanem amelyik direkt köcsögösködni akar akkor mivel koptassam le.. Mert ők is tudják, hogy ilyen helyre csak az visz iratokat aki kocsival megy..
2010. szept. 12. 17:35
4/13 anonim válasza:
Ha "kamumesét" nyomatsz akkor méginkább bevisz vagy megbüntet!
5/13 anonim válasza:
Discoba ajánlatos vinni igazolványt, mert onnan simán elvihetnek, főleg ha ittál baj is lehet...
Korizni én sem viszek magammal semmit...
6/13 anonim válasza:
Rádión tudod mit néz meg? Hogy nem vagy-e körözött :P
7/13 A kérdező kommentje:
Hallod utolsó ne beszélj már hülyeségeket.. Amikor kocsival voltak megállítottak, nem volt nálam egy papír se mer otthon felejtettem.. Nevet, jogsit, anyja nevét, autó adatait mindent le tudott kérdezni..
2010. szept. 12. 17:43
8/13 A kérdező kommentje:
*voltam
2010. szept. 12. 17:44
9/13 anonim válasza:
Azt tudta lekérdezni, hogy kié az autó. De azt, hogy akié az autó legalább hasonlít-e rád, azt nem.
Nincs nálad, bevisz, vagy hazavisz.
10/13 A kérdező kommentje:
De bediktáltam az én adataimat is nem vágod?? Név, szül hely idő.. Anyja neve kutyafasza.. De a kérdésre válaszoljatok már lécci!
Ha az utcán gyalogosan megállít akkor mit mondjak neki?? Pénzre ilyenkor megbüntethet?
2010. szept. 12. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!