Hova lehet elmenni pár napra pihenni?
Figyelt kérdés
Borsod megyében és környékén keresek hotelt (medencést) vagy olyan helyet ahol 3-4 napig lehet lenni, üdülés szempontjából.
A barátom elutazik 3 napra (Balantonra, az osztályával) és addig én is szeretnék valahova elmenni "relaxálni".
Kerestem már neten helyeket, de nem találtam olyan ami árban is megfelelő. (30ezer Ft alatt)
2022. márc. 3. 11:36
1/6 D. Brasco válasza:
Hat maradjunk annyiban,hogy 10000ft/éj/fő vagy az alatt nem is nagyon fogsz szallast talalni foleg nem medencéset....
2/6 A kérdező kommentje:
10.000Ft/fő/éj még beleférne, de még nem találtam ilyet.
2022. márc. 3. 15:58
3/6 D. Brasco válasza:
Nem véletlen...de segitek,nem is nagyon fogsz.....
4/6 anonim válasza:
Szánj rá többet mert ennyiért nem fogsz kapni
5/6 anonim válasza:
Nagyon nincs igazatok. Például Telkibányán rögtön találtam 10000 Ft/2 éj áron medencés szállást, főszezonban , munkanapon. És úgy látom , szerte az országban vannak ilyen helyek a szállás.hu-n .
6/6 anonim válasza:
Korrekció : hotelt ugyan nem láttam ennyiért, az igaz, de apartmanokat bőven. Nyilván ellátás ennyiért nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!