Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szegediek! Mi a véleményetek...

Szegediek! Mi a véleményetek arról hogy föltúrták a várost?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 03:30
 1/6 anonim válasza:
Engem nagyon bosszant. Pláne azért, mert nem haladnak a munkával és az egész város teljes káosz. Az a gyanúm, hogy ez télre is így marad, mert azt fogják mondani, hogy fagy van, hó van, emiatt nem haladnak. Egész nyár, előtte a tavasz a rendelkezésre állt volna....
2010. szept. 11. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom ugyanaz, mint a miskolciaknak, debrecenieknek, pestieknek... az egész országot túrják, nem csak Szegedet...
2010. szept. 11. 10:48
 3/6 picihasim válasza:

Természetesen bosszantó, de nagyon szép lesz a végkifejlet. Elég sok mindent megváltoztattak...a játszótereket, a Szent István teret, a körforgalmat Rókuson és sokkal jobb lett, mert nem kell annyit várni és hamarabb odaérsz ahová akarsz. A játszótéren a gyerekek tudnak normálisan játszani...szóval igazából mindennek megvan a maga előnye és hátránya, de biztosan jó lesz, mert Rókuson lesz villamos.

Igazából, ha nem csinálnák akkor meg az lenne a baj, hogy hogy néz már ki. De azért már befejezhetnék.

2010. szept. 18. 09:11
 4/6 anonim válasza:
A rókusi körforgalmat felesleges volt megcsinálni, mert ha megépül az M43-as elkerülő, akkor a kamionok be sem fognak jönni a városba, így mindjárt elbírta volna az eddigi is. A villamos szintén felesleges, csak pénzkidobás az egész. Még egy megaberuházás, amiből lehet pénzt nyúlni. Minek kellett a villamos, nem lett volna elég a troli? Az szintén árammal megy, nem szennyezi a levegőt és nem kellett volna egy teljesen új pályát kialakítani neki. Minden nap ott megyek el, reggel is ülnek az emberek és délután is ülnek. Hát így tényleg nem lesz kész. De hát muszáj volt megcsinálni a feltúrásokat most, hisz jön a választás.
2010. szept. 18. 12:39
 5/6 vezerdinka ***** válasza:
igen, valóban nem csak Szegeden okoz ez gondot....de Szegedet legalább feltúrták, b*sszameg:D mármint.. értitek. amikor 1,5 éve áll egy elég forgalmas út itt Nyíregyházán felmarva, kb 10-20cm mély lyukakkal (mert erre már a kátyú szó sem megfelelő), akkor azért igencsak átgondolja az ember, merre közlekedik autóval. én spec. inkább kerülök és a benzinre költök, minthogy minden héten féltengelyt cseréltessek. szerintem ezzel van még így egy pár autós.
2010. szept. 30. 10:32
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem az a gondom csak hogy minden nap más utat kell találnom a hazatéréshez mert mindig máshol van kitáblázva, lezárva :)
2010. okt. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!