Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Győr mitől ilyen lepusztult?

Győr mitől ilyen lepusztult?

Figyelt kérdés

Múlt héten jártam arra, és meglepetten tapasztaltam, hogy ahhoz képest, hogy ennyire felkapott helyen van (Dunántúlon, közel az osztrák és a szlovák határhoz és a fővárosokhoz), mennyire sok a lepusztult, elhanyagolt épület a városban. Építkezések, felújítások sincsenek nagyon. Az utak állapota szörnyű.

Ennyire nincs pénz?

2022. febr. 5. 14:44
 1/6 anonim válasza:
60%

Azért egy Salgótarjánhoz képest fejlett. Amúgy nagy város, én is voltam Győrben, vannak fejlettebb és fejletlenebb részei, bár tény hogy nem olyan szép város mint mondjuk Veszprém vagy Visegrád.

Győrben azért a fizetések egész jók.

2022. febr. 5. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

A belvárosa nagyon is rendben van, a külvárosai vegyesek - mint bármely hasonló mèretű városban.

Mondjuk Borkai alatt nem csak hasznos dolgokra ment a pénz :)

2022. febr. 5. 15:58
 3/6 anonim válasza:
63%

Vannak minden városban rossz környékek.Valószínű te is kifogtál egy ilyet Győrbe.

Szerintem nagyon is élhető város.Sok fejlesztés van,felújítások.Utak,épületek,épül szépül a város a modern kor követelményeinek megfelelően.És amellett egyre több az új építésű ház.Főként többlakásos társasházak, de bőven akad új családi ház.Még mindig brutál az ingatlanpiac, talán nem túlzás hogy nem tudsz végigmenni úgy 3-4 utcán hogy ne lenne legalább egyikbe egy építkezés.

Ilyen téren nagyon is élhető szerintem...a tömeg és a zsúfoltság szempontból nézve viszont ugyanez már nem annyira mondható el.

2022. febr. 5. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Minden lepusztult ebben az országban az igénytelenség, a nemtörődömség, a pénztelenség és a kifosztás miatt.
2022. febr. 5. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert fontosabb a polgimesternek a papagájmenhelye,meg hogy sztárokat hozzon ide és velük fotózkodjon.
2022. febr. 6. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező.

Győr egyáltalán nem lepusztult. Te szerintem csak egy olyan részen voltál amire tényleg rá férne egy alapos felújítás. pl...Újváros bizonyos részei, de ezeket a részeket is folyamatosan újítják fel.

Az egész városban, szinte minden 2. vagy 3. utcában, megy felújítás vagy az új épületek építése. Az utakat is folyamatosan újítják fel, egyre több helyen vannak ki építve kerékpár utak, be hálózva az egész várost.

Vannak hibái a városnak sajnos.. pl.. a tömegközlekedés

Szerintem nagyon is élhető a város. Rengeteg a munkalehetőség, itt csak az nem dolgozik aki nem akar. A fizetések is jónnak mondhatók. Itt élek amióta meg születtem, én szeretek itt élni.

2022. febr. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!