Magyarországon milyenek a telek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 10:47
2/13 anonim válasza:
Nálam a telek kb. 200 négyszögöl.
3/13 A kérdező kommentje:
Mihez képest enyhe?
2022. jan. 30. 11:27
5/13 anonim válasza:
az antarktiszhoz kepest eleg enyhe
6/13 anonim válasza:
Kérdező! Mely kontinensen élsz? Mondjuk innen Pest városából is tudom, milyen Madridban, pikingben, Fokvárosban. Vagy marslakó lennél?
7/13 anonim válasza:
Remélem dunaszerdahelyi vagy nagyváradi vagy, és így szeretnéd tudni, hogy milyenek a telek.
8/13 A kérdező kommentje:
Budapesten élek, csak kíváncsi voltam, hogy szerintetek milyenek a telek. Mindenkit felpontoztam!
2022. jan. 30. 18:11
9/13 anonim válasza:
Akkor tudod magadtól is, hogy milyenek.
10/13 Kései Sirató válasza:
Nagyon ritkán van -10 Cfok , általában éjszaka -2, 03, nappal 0, + 1 körüli a hőmérséklet.
Az is tény, hogy a december viszonylag mindig melegebb, mint a január, viszont a leghidegebb mind
ig a február.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!