Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha lekésem a legutolsó vonatjà...

Ha lekésem a legutolsó vonatjàratot,aludhatok ott amíg nem jön az első vonat?

Figyelt kérdés
Vagy megszolnânak?

2022. jan. 19. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ hol...

Ahol van személyzet ott bezárják a várótermet - ha van.

Ahol nincs váróterem ott meg ne aludj kint ilyne hidegben! Reggelre ki fogsz hűlni!

2022. jan. 19. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nincs a fagy miatt vörös kód, a várótermek zárva vannak az utolsó és első vonaton között. Szóval ezzel ne számolj, mint lehetőséggel.
2022. jan. 20. 06:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Elertem az utolso jaratot,hajszal hija volt,csak erdekelt ha lekesem akor fagyoskodnom kell e kint vagy varoteremben lehet
2022. jan. 20. 07:10
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Akkor fagyoskodnod kell.

Még jó időben sem ajánlom hogy kint maradj egy állomáson egyedül. Nem fogsz tudni ébren maradni és kirabolnak.

Mi végigjártuk európát annak idején és aludtunk állomásokon, buszmegállóban, de többe nvoltunk, felváltva ődködtünk. Már 20 éve is olyan alakok mászkáltak amilyeneket korábban még csak a kalendáiumban sem láttunk :D

Ma már a saját kis falumban sem mernék kint maradni éjszaka....

2022. jan. 20. 09:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Ilyen rosz a helyzet? Kepesek alvot kirabolni?
2022. jan. 20. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

simán!

te hol élsz? Nem olvasol híreket sem?

2022. jan. 20. 10:02
 7/10 A kérdező kommentje:
En borsodba
2022. jan. 20. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én aludtam már repülőtér várójában. Igaz, Észak-Angliában, Newcastle-ban történt, nem itthon.

Olvastam, hogy ott ez természetes, nem csinálnak belőle ügyet. Akkor sem én voltam az egyetlen ilyen ember.

Minden költőpénzem, 600 font ott volt a pulóverem alatt a nyakamba akasztva. Nem lett semmi baj.

2022. jan. 20. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a Budapesti repülőtéren is szoktam látni aludni emberek. Vasútállomáson én sem aludnék..🥺
2022. jan. 20. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is aludtam reptéren, még BUD-on is. De az azért egy kicsit más mint Köki vagy Érd Alsó!
2022. jan. 21. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!