Budapesten mit tudnánk mèg csinálni? Illetve milyen romkocsmákat ajánlotok?
- Voltunk hajós cruise-on
- Voltunk az óriáskereken
- Voltunk gyógyfürdőben
- Ettünk gulyást és töltött káposztát :D
Még két napig maradunk, de kifogytunk az ötletekből azon kívül, hogy el szeretnénk nézni pár romkocsmába.
Nem kifejezetten romkocsma, de a RedRuint tudom ajánlani a hangulata miatt. Romkocsmából híresebbek közül vagy a Fügeudvart tudom ajánlani, vagy az UdvarROM-ot. Ez utóbbiba egyébként én is szívesen jártam. A Szimpla se rossz hely, viszont általában irtó zsúfolt (ez az én tapasztalatom, lehet más pont fordítva ismeri).
Én Budapesten tudom ajánlani, hogy menjetek egy nagyot sétálni a Városligetbe, Gellért hegyre, sétáljatok a Körúton, menjetek ki a Margitszigetre, fedezzétek fel a Várnegyedet (ha az óriáskeréken voltatok, gondolom a Bazilikánál is jártatok). Ezek nem kerülnek semmibe és szép élménynek maradhat.
Természeti és kulturális látványosságok nem érdekelnek egyáltalán...??
Van belőlük párszáz Bp-en...
4: hát igen...
Ráadásul a Zsinagóga ott van a romkocsmák tövében...
Sziklakórház, Retro Élményközpont, Flippermúzeum, ha a tradicionális múzeumok nem jönnek be.
Ha igen, akkor a Cézannetól Malevichig kiállítás a Szépművészetiben remek.
A romkocsmák úgy 10+ éve lejárt sztorik, főleg turisták járnak oda, de ha még egyben sem voltatok, akkor menjetek be egy sörre a Szimplába, aztán át a Csendesbe normálisabb közönségért. Az inkább csak bár, de a hangulat passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!