Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten mit tudnánk mèg...

Budapesten mit tudnánk mèg csinálni? Illetve milyen romkocsmákat ajánlotok?

Figyelt kérdés

- Voltunk hajós cruise-on

- Voltunk az óriáskereken

- Voltunk gyógyfürdőben

- Ettünk gulyást és töltött káposztát :D

Még két napig maradunk, de kifogytunk az ötletekből azon kívül, hogy el szeretnénk nézni pár romkocsmába.

2022. jan. 15. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten romkocsma, de a RedRuint tudom ajánlani a hangulata miatt. Romkocsmából híresebbek közül vagy a Fügeudvart tudom ajánlani, vagy az UdvarROM-ot. Ez utóbbiba egyébként én is szívesen jártam. A Szimpla se rossz hely, viszont általában irtó zsúfolt (ez az én tapasztalatom, lehet más pont fordítva ismeri).

Én Budapesten tudom ajánlani, hogy menjetek egy nagyot sétálni a Városligetbe, Gellért hegyre, sétáljatok a Körúton, menjetek ki a Margitszigetre, fedezzétek fel a Várnegyedet (ha az óriáskeréken voltatok, gondolom a Bazilikánál is jártatok). Ezek nem kerülnek semmibe és szép élménynek maradhat.

2022. jan. 15. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Óbudán akkor még nem jártatok, a Városligetben sem voltatok, a Várban sem, nem utaztatok a Gyermekvasúton és az Erzsébet kilátóban sem jártatok, a Margit-sziget is kimaradt, hát van itt tennivaló még.
2022. jan. 15. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Természeti és kulturális látványosságok nem érdekelnek egyáltalán...??

Van belőlük párszáz Bp-en...

2022. jan. 15. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy darab múzeum/művészmozi/semmi hasonló nem érdekel titeket? Sziklakórház? Zsinagóga? Semmi?
2022. jan. 15. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:

4: hát igen...

Ráadásul a Zsinagóga ott van a romkocsmák tövében...

2022. jan. 15. 10:35
 6/8 anonim válasza:
Városligeti koripálya!!!
2022. jan. 15. 11:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Szétnéztünk ma a Nemzeti Múzeumban.
2022. jan. 15. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziklakórház, Retro Élményközpont, Flippermúzeum, ha a tradicionális múzeumok nem jönnek be.

Ha igen, akkor a Cézannetól Malevichig kiállítás a Szépművészetiben remek.

A romkocsmák úgy 10+ éve lejárt sztorik, főleg turisták járnak oda, de ha még egyben sem voltatok, akkor menjetek be egy sörre a Szimplába, aztán át a Csendesbe normálisabb közönségért. Az inkább csak bár, de a hangulat passzol.

2022. jan. 16. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!