Nagyon gáz utazási iroda szervezésében disznóvágásra menni? Még soha nem voltam és nincs olyan ismerősöm akinek lenne disznaja. Miben más egy utazási irodás disznóvágás?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 10:39
1/20 anonim válasza:
Abban más hogy a valódi disznóvágáson dolgozni kell, az ilyen folklór szerű látványosságon pedig csak állsz azt nézed.
Mindenesetre a disznó egyiket sem élvezi.
2/20 anonim válasza:
Te tényleg egy ilyen føsban akarsz részt venni, úgy hogy fizetel is érte?
3/20 Alain Delon válasza:
Te dogod, hogy mit csinálsz a szabadidődben. Ez is egy piaci rés, amire rámentek az utazási irodák.
4/20 anonim válasza:
Nem gáz. Én is gondolkodtam már rajta (városi vagyok, sosem történt a környezetemben ilyesmi).
6/20 anonim válasza:
Nem gáz. Csak tudd, hogy ez azért messze van az igazi rokoni-ismerősi körben szervezett disznóvágástól.
7/20 anonim válasza:
Szerintem full mű, olyan "csinált" dolog lehet. Az 1-es jól írja a lényeget.
Bemelegítésnek ajánlok egy kis olvasnivalót a kérdezőnek.... :-DDD
8/20 anonim válasza:
De vigyázz mert lehúznak az disznóakol-illetékkel.
10/20 anonim válasza:
Nem tudom utazási irodával mennyire kommersz, de igényes vendégházaknál jó buli tud lenni.
Őket tudom ajánlani:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!