Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen város Debrecen?

Milyen város Debrecen?

Figyelt kérdés

Mondjuk Budapesthez viszonyítva

Tiszta? Fejlett? Forgalom van?

Mennyire lepukkant”? Vannak putrik/gazdagabb környékek? Ha igen merre?

2021. nov. 15. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Ennyit a forgalomról!

Különben meglepően tiszta, és meglepően jó a közbiztonság.

Piszokul drága.

Igen, a legfejlettebb vidéki város, kiváló infrastruktúrával.

Budapesten kívül ott van egyedül működő nemzetközi repülőtér az országban.

Mint minden városnak, Debrecennek is vannak kevésbé látványos részei (hogy finom legyek) pl. a távolsági buszállomás, de én pl. nem tudok ott no-go zónáról! Viszont igen sok "úri-negyed" van!

2021. nov. 15. 22:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Na mondjál már pár úri negyedet pls.

1 éve voltunk nyáron Debrecenbe rokonoknál, akkor konkrétán azt néztük hogy milyen üresek az utak

2021. nov. 15. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Ha nincs helyismereted, akkor ugyan minek?

Én sem vagyok debreceni, de az egyik ismerősömék olyan villanegyedben laknak, ahova külön sorompón lehet csak bemenni.

Nekem meg pont ellenkezője volt a benyomásom: igen pezsgő, nyüzsgő volt, igaz, én az egyetemi időben voltam ott. Nagyot buliztunk a Víztoronyban meg a környékén.

2021. nov. 16. 00:06
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Nyáron Debrecenből repültünk Palma de Mallorcára (és vissza), így kétszer fél napot töltöttem ott. Eddig soha sem voltam, de nekem nagyon bejött, egyszer célirányosan elmegyünk oda.
2021. nov. 16. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Debrecen a legbiztonságosabb magyar város, Hajdú-Bihar a legbiztonságosabb megye az országban!

[link]

2021. nov. 18. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Mi nyáron Hajdúszoboszlóról mentünk be Debrecenbe, aztán csak kapkodtuk a fejünket. Nem tudok magyarországi vidéki várost amelyik komplexebb lenne.

Igaz, Szoboszlótól is eldobtuk az agyunkat, olyan nyüzsgés volt este is a szálloda-soron, mintha Siófokon lettünk volna. A fürdőben is rengetegen voltak, és volt ott egy nudista sziget is, ami nagyon szuper volt!!!

2021. nov. 21. 21:29
 7/9 anonim válasza:
80%
Debrecen jó, de Józsa az egy retek hely, mindennap bejárok Józsától nem messze és eszméletlen amilyen dugó van évek óta. Én imádom Debrecent minden van szinte jó érzéssel tölt ha ott vagyok.
2021. dec. 3. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Az valóban tragédia, amilyen dugók vannak reggelente - és este - Józsa irányába!

Jó hír, hogy épül a rákötés az M35 autópályára, úgyhogy könnyebb lesz bejárni Debrecenbe. Ja: és a 35-ös is négysávos lesz Józsáig!

2021. dec. 3. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Virágos.

Sok szökőkút van.

2021. dec. 3. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!