Milyen város Debrecen?
Mondjuk Budapesthez viszonyítva
Tiszta? Fejlett? Forgalom van?
Mennyire lepukkant”? Vannak putrik/gazdagabb környékek? Ha igen merre?
Ennyit a forgalomról!
Különben meglepően tiszta, és meglepően jó a közbiztonság.
Piszokul drága.
Igen, a legfejlettebb vidéki város, kiváló infrastruktúrával.
Budapesten kívül ott van egyedül működő nemzetközi repülőtér az országban.
Mint minden városnak, Debrecennek is vannak kevésbé látványos részei (hogy finom legyek) pl. a távolsági buszállomás, de én pl. nem tudok ott no-go zónáról! Viszont igen sok "úri-negyed" van!
Na mondjál már pár úri negyedet pls.
1 éve voltunk nyáron Debrecenbe rokonoknál, akkor konkrétán azt néztük hogy milyen üresek az utak
Ha nincs helyismereted, akkor ugyan minek?
Én sem vagyok debreceni, de az egyik ismerősömék olyan villanegyedben laknak, ahova külön sorompón lehet csak bemenni.
Nekem meg pont ellenkezője volt a benyomásom: igen pezsgő, nyüzsgő volt, igaz, én az egyetemi időben voltam ott. Nagyot buliztunk a Víztoronyban meg a környékén.
Debrecen a legbiztonságosabb magyar város, Hajdú-Bihar a legbiztonságosabb megye az országban!
Mi nyáron Hajdúszoboszlóról mentünk be Debrecenbe, aztán csak kapkodtuk a fejünket. Nem tudok magyarországi vidéki várost amelyik komplexebb lenne.
Igaz, Szoboszlótól is eldobtuk az agyunkat, olyan nyüzsgés volt este is a szálloda-soron, mintha Siófokon lettünk volna. A fürdőben is rengetegen voltak, és volt ott egy nudista sziget is, ami nagyon szuper volt!!!
Az valóban tragédia, amilyen dugók vannak reggelente - és este - Józsa irányába!
Jó hír, hogy épül a rákötés az M35 autópályára, úgyhogy könnyebb lesz bejárni Debrecenbe. Ja: és a 35-ös is négysávos lesz Józsáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!