Ez erinti az en utazasomat esetleg?
Figyelt kérdés
November 21-en a Keletibol mennek Becsbe.. Ha most megvennem a jegyet, ott nem ir ki semmilyen valtozast.
2021. nov. 12. 11:54
1/16 anonim válasza:
Megnezted a menetrendjet? Sztem hevyeshalom fele megy, nem sopronnak...
2/16 anonim válasza:
Gondolom közvetlen vonattal mész Budapestről Bécsbe. Akkor az RailJet vagy EC, és nem Sopron felé megy, hanem Hegyeshalom felé. Ferencváros és Kelenföld között 2 vágány van (most épül a harmadik), így részlegesen is ki lehet zárni a forgalomból. Ha nem írja a menetrend, akkor a többi vonatot nem érinti a vágányzár.
3/16 A kérdező kommentje:
1, Gyakran jarok, igen Hegyeshalom fele megy, de Keletibol a kovetkezo allomas Kelenfold es ezert nem tiszta
2021. nov. 12. 22:45
4/16 anonim válasza:
Rákerestem kíváncsiságból.
A Keletiből a duplájába kerül egy jegy mint Kelenföldről.
5/16 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. En mindig alkalmazasban veszem es tok mindegy, hogy keletibol vagy kelenfoldrol megyek/szallok le, mindig 13-18euroert veszem a jegyemet
2021. nov. 12. 23:36
6/16 anonim válasza:
#4: valamit nagyon benéztél.....
7/16 anonim válasza:
#5: pontosan!
Én kb. havonta járok ki Bécsbe, amint megtudom az értekezlet pontos időpontját, azonnal megveszem a jegyet - és időben még mindig van 13 EUR-os.
A Regiojet vonattal még 9 EUR-ért is el lehet csípni jegyet..
8/16 anonim válasza:
4.600 és 19.800 Ft közötti jegyárakat látok nov. 21.-ére.
Ti hol nézitek ahol 9 Euro??
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
A 4600 ft az kb. a 13 EUR-os jegy.
De mindig van drágább is... az olcsóbb egy adott kontingens erejéig van. Ha elfogy, akkor már csak a köv. kategória van.
De ez nem attól függ, hogy a Keletiből vagy Kelenföldről indulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!