Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nem tudom hogy van e itt...

Nem tudom hogy van e itt valaki olyan,aki járt már a Lipót mezei Elmegyógy Intézetben? Nagyon sokan mennek oda/mentek. Nagyon itgalmasnak tűnik és szivessen elmennék én is megnézni hogy milyen is.

Figyelt kérdés

A bökkenő viszont az,hogy a napokban egy olyan kommentet olvastam,hogy már nem lehet oda bemenni. (Elvileg régen lehetett engedélyt kérni hogy benézhess,de ezt már megszűntették) Esetleg ha valaki már jàrt ott,akkor nagyon megkoszonnem ha privatban le írná hol,és hogy jutott be.

Előre is koszonom szepen!:)

2021. okt. 22. 21:46
 1/9 anonim válasza:
65%
Van itt egy bolond kommentelő, őt kezelték is ott!
2021. okt. 22. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Az nem bezárt?Utaltasd be magad.
2021. okt. 22. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Olvasgass itt sok kérdésnél látszik, hogy onnan jött a kérdező.
2021. okt. 22. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Már rég bezárták, az enyészeté lett.. Szabó Győző - Toxikoma c. könyvében olvashatsz róla.
2021. okt. 22. 22:40
 5/9 anonim válasza:
65%
Én voltam ott meg a nyáron haverommal, de sajnos kutyákkal és bizti őrrel őrzik szóval nem jutottunk be.
2021. okt. 23. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az egy igen értékes budai telek és fájt rá a foga valakiknek, ezért szabadon engedték a bolondokat, hogy olcsón megszerezzék.
2021. okt. 23. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Mit őriznek ott?
2021. okt. 23. 16:58
 8/9 anonim ***** válasza:
A területet.
2021. okt. 23. 17:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2021. okt. 31. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!