Megéri Magyarországra költözni?
Vajdaságból költöztünk 2 éve a barátommal Ausztriába,mert jó munkalehetőséget kapott. Én jelenleg pénztárosként dolgozom.
Sajnos nehezen tudok beilleszkedni,utálom a németet,félek munkába menni,rosszul alszom.
Rengeteg a bevándorló es az ijesztő alak. Nem találom a helyem itt. Ha lehet,ki sem megyek az utcára. Azon gondolkodtunk,meg-e érné Magyarországra költözni,egy szép kis környékre,ahol később családot alapíthatunk? A barátom saját vállalkozást nyitna,ő víz-gáz-fűtés szerelő. Kifejtenétek a véleményeteket? Előtte nem éltünk Magyarországon még sosem. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
19/ Neked sajnos valami nincs rendben az életeddel,sajnállak.
Szép estét:)
Én Nyugat-Magyarországot ajánlanám. Onnan könnyen be lehet járni Ausztriába dolgozni osztrák bérért, amit elkölthetsz magyar árakon. Így magasabb életszínvonalon tudsz élni, mintha Ausztriában élnél. A szolgáltatások és egyebek semmivel sem rosszabbak itt.
Én egyébként szegedi vagyok, de nem ajánlom a várost, mert munka nincs sok és keveset fizetnek. Bár Szerbiánál ezerszer jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!