Csak szеrintem nézett ki Budapest sokkal hangulatosabban neonokkal?
Figyelt kérdés
Ha visszanézem a régi képeket Budapestről, értve ez alatt a 80-as éveket, akkor valahogy az a benyomásom, hogy ezek a neoreklámok sokkal szebbé tették a várost sötétedés után. Nyilván az is csak egy reklám, de ilyen formában sokkal elviselhetőbb, sőt, élvezhetőbb, mint a mai kirakatok.
Ti hogy látjátok?
2021. okt. 9. 22:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem is
Nekem sok minden hiányzik "régről" egyébként
2/5 anonim válasza:
Regen volt stilusa a varosnak ... fovaros a pestieke volt es ezert volt stilusa. Ma mar minden fele nepek jonnek ide elni ... multikulti ... el is veszett a varos stilusa! Ma mar csak egy hanyas, amiben minden van.
3/5 anonim válasza:
@2 Ezt kifejtenéd? Budapest továbbra is meglehetősen homogén, 5% alatt van a nem magyarok aránya, nagyjából pont annyi, hogy lehessen egészen kiváló kínai, afrikai, afgán, thai, laoszi, vietnámi, perzsa meg sok más kaját enni, meg be lehessen szerezni indiai alapanyagokat, oszt ennyi.
4/5 anonim válasza:
Hangulatos a sok neon, igen, én is szeretem. A belváros pár helyen egyébként most is ilyen kivilágított és színes esténként.
5/5 anonim válasza:
A többi város is ki volt világítva, nem csak Budapest, manapság már a kirakatok se nagyon vannak. Mintha halott városban mászkálna az ember.
Remélhetőleg mivel úgy néz ki a 80-as éveket (és a 70-es évek végét) retrozuk meg ebben az évtizedben többek közt ez is visszatér majd a divatba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!