Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Aki szállt már meg ott, az...

Aki szállt már meg ott, az elmondaná nekem a véleményét a szegedi Szélkakas Panzióról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 12:58
 1/1 anonim válasza:

Szia! Így, 1 év múlva tudok válaszolni neked, 3 hete voltunk ott. Azon kívül hogy tiszta (kivétel ez alól az, hogy első este kb 10 hangyát láttunk masírozni a földön), és szép, más jót sajnos nem tudok elmondani róla.

A 2-es szoba volt a miénk. Nem tudom, hogy a többi szoba milyen, de a miénkben az ágyak valami szörnyűek voltak. A matracból nagyon kiálltak a rugók, és amikor ráfeküdtünk, konkrétan belénkálltak. Fájt rendesen. Amikor jeleztük ezt a házigazdák felé, csak annyit mondtak, hogy "ezek ilyenek"... és nem ez volt az egyetlen ilyen stílusú megnyilvánulásuk felénk. Kaptunk 1-1 pokrócot magunk alá nagy nehezen, de a viselkedésük kritikán aluli volt...

Csakis azért nem mentünk másik szállásra, mert csak 3 éjszakát töltöttünk ott, és minden nap este 8-9 óra körül értünk vissza, gyakorlatilag csak fürödni-aludni és kész. Igaz, hogy a legolcsóbb hely Szegeden (4000Ft/fő/éj), de nem épp a legjobb. És ezt nem elsősorban az ágy miatt, hanem a háziak hozzáállása miatt mondom. És nem lehet az ágy állapotára ok a 4000 ft. Voltunk mi már 3000 ft-osban is Balatonfüreden tavaly, és ott nem volt ilyen gond. Plusz, minden más helyen, ahol eddig voltunk, a "mindent a vendégért" hozzáállást tapasztaltuk. Szerintem az ilyen emberek ne menjenek panziósnak....

2011. okt. 3. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!