Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen a Rudas furdo?

Milyen a Rudas furdo?

Figyelt kérdés
A honlapjukon nem talaltam reszletes leirast, hogy melyik reszleg mibol all... En csak a kinti medencehez szeretnek menni, ahonnan latni a Dunat, a hidakat... Es a szauna reszlegbe. Mit kell tudni ezekrol? Melyik belepo takarja ezt?
2021. szept. 27. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Drága.
2021. szept. 27. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Vigyázz bele ne ülj valami ottani öreg,ölébe.Fogod látni kikre gondoltam, direkt fiatalokra vadásznak, mint a krokodil, mikor egész nap kúszik mászik a vízfelszín alatt, és néha csak kidugja a kobakját, hogy van-e új préda a közelben.
2021. szept. 27. 21:23
 3/8 anonim válasza:
20%
Nagyon meleg ha érted.... 🤢
2021. szept. 27. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
30%

Husz eve nem jartak ott, akik valaszoltak. Klassz, de hulyen van az eligazodas elosegitese, kis eltevedesek varhatok. A gozfurdo az fantasztikus. A tetomedence meg kicsi, de sotetben a panorama eszbonto.

Covid elott sokat voltam. Turistak, foleg fiatalok, meg mondjuk prostik es keleti maffiozok is voltak mindig. De ez nem szamit. Klassz, de furdo kategoriaban lehet, hogy van jobb is, nekem a szepseg, a panorama fontos volt.

Januarban egyszer zaras elott mondjuk egy oraval nem volt futes, biztonsagi or visszaszolt a maganbeszelgetesembe, de azt hiszem, ez magyar imazs volt csak.

2021. szept. 27. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Azt hiszem, a legdragabb belepo kellett ehhez.
2021. szept. 27. 23:30
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Kerdezo, mindent lepontoznak a trollok, eselytelen innen tajekozodnod. Negyes.
2021. szept. 28. 02:24
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
A wellness részleges belépő elég azokhoz, amiket írtál, de a törökfürdő is remek.
2021. szept. 28. 04:21
 8/8 anonim ***** válasza:
36%

A panorámamedence a wellnessrészlegen van. Lehet csak oda is jegyet venni 3800-ért, a wellness+törökfürdő 5500, hétvégén több.

De ha évente kettőnél többször mennél, már megéri kiváltani a Zsigmondy-kártyát, mert azzal 2900 a "mindenes" belépő a Széchenyibe, Gellértbe és Rudasba is.

2-3-as meg tényleg kb. 20-30 éves mendemondákból "ismeri" a helyet :D

2021. szept. 29. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!