Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit szoktatok hallgatni az út...

Mit szoktatok hallgatni az út során?

Figyelt kérdés

Rádió, podcast, zenék?

Általános utazásra gondolok, pl. BKV, de akár az autós utazásból is írhattok bármit, hogy ti mit hallgattok.

Ha pl. podcast, akkor a témát is megadhatjátok :)

2021. szept. 26. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebben a Dark Matter Radio nevű podcastot hallgattam, de annak vége lett. Azóta zenét hallgatok.
2021. szept. 26. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A rádió zörög. Nem.szeretem a zenét annyira, hogy beruházzak egy BT fejegységre, sőt, hogy még keresgéljek zenét is, meg elindítsam.. nem érdekel ez. Sokszor nem is szól semmi, hanem csak vezetek, és figyelem az utat és a környezetemet esetleg elmerengek magamban...
2021. szept. 26. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Önkényes mérvadó,partizán interjúk,világtalálkozó,hard talk
2021. szept. 26. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Zenét Spotifyról
2021. szept. 27. 05:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Max ha 3-4 óránál hosszabb útra megyek, akkor a saját youtube playlistjeim közúl valamelyiket.
2021. szept. 27. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Rádiót. Egy időben volt, hogy csináltam playlistet, vagy töltöttem le podcastet, de egyrészt rövidebb utakra járok csak (munkába forgalomtól függően kb. 15-20 perc, hétvégén, ha hazamegyek vidékre, durván 1 óra), másrészt macerás volt eléggé, az előkészületekkel (letöltés, sorba rendezés, rádió összehangolása a telefonnal) majdnem több idő elment, mint magával az úttal. Szóval esetleg akkor töltök le valamit, ha kivételesen hosszabb útra megyek. De akkor sem mindig, mert ha szolgálati útra megyek, akkor általában más is ül velem a kocsiban, aki nyilván nem kíváncsi az én zenémre vagy podcastemre, ha meg nyaralni külföldre, akkor inkább hallgatom a helyi zenét a rádióban, mint a sajátjaimat/hazaiakat akkor is.
2021. szept. 27. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Autóban rádiót, zenét. De estére volt már, hogy betettem dokumentumfilmeket autópályán. Nyilván nem néztem, de hallgatni jó volt.
2021. szept. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!