Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerbiából Magyarországra...

Szerbiából Magyarországra utaznék. Kell ezen kívül bármi?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég nem voltam, egyedül mennék Szegedre.

Érvényes útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély és a gépkocsi kártyája.

Kell ezen kívül bármi?

Régebben mikor a szüleimmel mentem valami zöld papírról hadonásztak, hogy az is kell.

2021. szept. 10. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a gépkocsi kötelező biztosítását igazoló nemzetközi zöldkártyáról van szó. Ezt mindig érdemes kinyomtatni. A legtöbb biztosító online letölthetővé teszi, vagy csatolmányban küldi meg válaszlevélben kérésre. Néhány biztosító postán küldi ki, vagy be kell érte menni... de az elég kőkorszaki.

Beutazási korlátozások Szerbiából Magyarországra még tavasszal megszűntek az oltottaknak ( [link] most pedig Magyarországre konkrétan semmi korlátozás nincs, amennyiben közúton, vagy vasúton érkezik valaki ( [link]

2021. szept. 12. 12:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Utánna olvastam.

Azt írják hogy Magyarországra nem kell, 2012ben visszavonták.

Nekem csak a sima biztosítási papír van, amin rajta vannak a jármű adatai, remélem nem lesz gond. :)

2021. szept. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!