Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik a legszebb megyeszékhel...

Melyik a legszebb megyeszékhely? (Budapestet leszámítva)

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Szegedet tényleg ennyien szeretik? Elmondanátok, légyszi, hogy miért?

Nem kötekedésből, hanem tényleg érdekel. Ezek szerint vannak olyan részei, amiket még nem láttam, de érdemes lenne. Pedig jártam már ott többször is, és nem volt a várossal semmi bajom, de azért ezt a nagy, egyöntetű lelkesedést nem értem.

4. voltam.

2021. aug. 31. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

PÉcsen és Budapesten sem csak a Belváros szép. Pl. Pécsen Tettye, Zsolnay negyed, Fel a Misina, Tubes felé sok szép panorámás hely van. Ahogy Budán is a hegyek felé.

"Plusz azt sem gondolom, hogy Pécsen kevesebb munkalehetőség lenne, vagy jobban le lenne pukkanva - ha már itt tartunk -, mint Szeged, Veszprém, vagy bármelyik megyeszékhely."

Pedig amúgy de. Veszprémben jópár kisebb-nagyobb gyár van, Szegeden meg SSC-ből van viszonylag sok. Pécsen szinte semmi, nem véletlenül menekülnek az emberek. Nyilván Salgótarján és Békéscsaba még rosszabb, de Miskolc vagy Eger már jobb.

2021. szept. 1. 06:05
 13/13 anonim ***** válasza:
86%
#11 Szeged belvárosa gyönyörű szerintem, pl. a Klauzál tér.
2022. okt. 23. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!