Az északi vagy a déli partot preferáljátok a Balatonon és miért?
Minden tényezeőt figyelembe véve: pl. strandok minősége, árak, étkezési lehetőségek, kirándulások rossz idő esetén, szállások (ár, minőség) bármi, ami miatt ti az egyiket vagy a másikat preferáljátok.
P.S Nékünk az északi parton van nyaralónk. :)
Északi part.A változatossága miatt jobban bejön.
Több mindent lehet csinálni,talán kevesebben is szoktak lenni,ha rossz az idő a hegyekbe is el lehet menni kirándulni egy jót.
A gyerekkorom nyarait a deli parton toltottem es sokszor most a delutanjaimat is munka utan, szerencsere fel oran belul elerheto nekem kocsival. Sokat jarok siofokra bulizni es a strandot is ott szeretem jobban, nem hinaros, homokos, melegebb, sekelyebb viszont szerintem dragabb. Ha tobb idom van vagy tobb napra tudok menni akkor eszakira szoktam, imadom azt is, az orszagban a kedvenc helyem Badacsony, szerintem gyonyoru es a borokaszatokat is szeretem. Amit megemlitenek meg az az eszaki paron a biciklizes, ezert is sokszor jarok oda es imadom. Nem tudnek valasztani kozuluk, de osszehasonlitani se tudom, teljesen mas miatt szeretem mindegyiket💙
Szerencsesnek tartom magam, hogy barmikor ott lehetek, amikor csak szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!