Van aki tud segiteni, hogy milyen város van nagyjabol egyforma tavolsagra mindkettonknek?
Nézz rá a térképre.
Ott van,hogy mekkora az arány.
Tehát ami a térképen 1 centi,az a valóságban 100 centi. (példa kedvéért mondtam,nem konkrétum)
Minek akarod ennyire kicentizni?Focista vagy?
Ha valaki 5km-el többet utazik,az a legkisebb dolog ha már találkoztok.
Ránéztem a térképre: sajnos pont félúton egy kis falu van: Karakószörcsök...
Pápa vagy Celldömölk tűnik mindkettőtöknek könnyen elérhető városnak. Nem pont félúton van egyik sem, de könnyen elérhető mindkettőtöknek.
A vonatok többsége Ajka, Devecser, Boba, Celldömölk és Sárvár állomásokon áll meg, ezek közül választhattok.
Ugyan Boba az, ami leginkább közel van a félúthoz, de Celldömölkön valamivel több tenni-látnivaló akad, bár beszélgetni egy kocsmában meg random séta közben dumálni azt mindenhol lehet.
Bár ezek tényleg nem félúton vannak, de én is Sárvárt vagy Celldömölköt ajánlom, mindkettő városban van látnivaló.
Az esetleg nem lehet megoldás, hogy egyszer te mész Veszprémbe, aztán ő Szombathelyre? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!