Mentetek a közelmúltban a veszprémi állatkertbe? Tényleg olyan drága lett, mint ami a honlapon van?
Figyelt kérdés
Mi először azt hittük, hogy elírás. De ha az lenne, gondolom kijavították volna.
Négyünknek kb 45000 Ft lenne,ami eléggé drága.
Az állatkertet viszont teljes mértékben megértem, ha emeltek.
2021. aug. 19. 14:26
1/7 anonim válasza:
Te valamit nagyon rosszul számoltál. Nézd meg újra az árlistár. Kb. 10.000 bol megvan 4 személyre
2/7 A kérdező kommentje:
Na, tényleg.
Anyukám az éves BÉRLETET nézte/mutatta meg🤦♀️
2021. aug. 19. 14:57
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. aug. 19. 14:57
4/7 anonim válasza:
Azon az összegen én is meglepődtem volna. :-D
Egyébként tesóm Veszprémben él és ő nem ajánlja a nyári állatkert látogatást a kánikulában, kellemetlen szagok miatt, érdemesebb hűvösebb időben menni, amikor jobban jár a levegő.
5/7 anonim válasza:
Jujj, az állatoknak állatszaga van, az kemény :)
6/7 A kérdező kommentje:
Majdnem minden évben voltunk, igen a szavannás részen-teve, kecske, láma stb- tényleg nem kellemes a szag, de 1x kibírható :)
2021. aug. 19. 15:32
7/7 anonim válasza:
Nem az, hogy állatszaga van, hanem nyáron büdösebb tesóm szerint. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!