Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szoktatok Balatonra járni?

Szoktatok Balatonra járni?

Figyelt kérdés

Nemrég itt voltak távolabb élő rokonok, aztán szóba került valahogy a Balatoni strandolás, aztán meglepődtek rajta, hogy utóbbi 10 évben nem voltunk, pedig itt van 30km-en belül a Balaton.

Nálunk igazából sosem volt nagyon divatja ennek, más meg ugye lehet minden hétvégén jár.

Erről mi a véleményetek, mennyire jártok Balatonra illetve rokonságotokból van aki pl távolabbról is képes leutazni?

2021. aug. 16. 04:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"A kaja...többnyire szar"

Meg többnyire a Balatonban is úszik a szar.

2021. aug. 16. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Járunk évente többször is lemegyünk,van úgy hogy több napra is.

Én szeretem,lehet szidni,de van egyfajta magyaros fillingje,és a horvát tengerpartnál-a hiedelmekkel ellentétben olcsóbb is-!

2021. aug. 16. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

30+ éves koromig szerintem életemben 1-2 alkalommal voltam a Balatonon. Egyszer körbe tekertük biciklivel és annyi. Gyerekként nem is emlékszem, hogy lettem volna.

Most az elmúlt pár évben túrázni szoktam lejárni. Északi parton tanúhegyek, Badacsonytól Tihanyon át Balatonfüredig elég sok helyen voltam.

Nem mondom, hogy hetekre lemennék nyaralni, de évente pár alkalommal tetszik. Meg igazából onnantól, hogy idén 3-4 alkalommal leugrottam és kocsival 1-2 óra az út, attól függően, hova megyek, így nem jelent igazából nagyobb extrát mint elmenni bárhova máshova, mert sok más szép hely létezik az országban.

Na meg régen anyámék korában 4-5 óra volt Pestre feljönni, onnan még 2-3 óra a Balatonra lejutni. Így nyilván akkoriban más "értéke" volt a helynek mint most amikor mindenki is lemegy hétvégére.

2021. aug. 16. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa, de életemben soha nem voltam még a Balatonon, mindig máshová jártunk/járunk nyaralni. 23 éves vagyok. Hajdú-Bihar megyében lakom, 300+ km-re van a Balaton.
2021. aug. 17. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden hétvégén járok, amikor csak tehetem. Jelenleg BP-ről. Van nyaralónk. A drágázás elég fasság, mert pestnél sokkal olcsóbb (25-35%-kal, kivéve a girosz), külföldnél meg sokkal közelebb van, hogy drágább legyen. A koszosságról meg nem is beszélve... a tengerek tele vannak mindenféle szeméttel. Balatonban nincs ilyen, takarítva van. Bár én csak Horváto. És Göröbo.-ban voltam. Görögök valami brutáligénytelenek minden téren. Balkán a javából. Horvátok csak éppen nem dobják az út szélére a szaros pelenkát (ja, igen, azok „mink” vagyunk). Szóval az a lényeg, hogy ők velünk versenyeznek, de a balaton takarítva van, még a legutolsó szabadstrandról is be vannak gyűjtve a dögök, folyamatos a szemételszállítás. Egy kivétel van, Siófok az egy ilyen menthetetlen putritelep, de az meg is érdemli, aki a prolik közé megy heringpartiba 🤢🤮
2021. aug. 18. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!