Szoktatok Balatonra járni?
Nemrég itt voltak távolabb élő rokonok, aztán szóba került valahogy a Balatoni strandolás, aztán meglepődtek rajta, hogy utóbbi 10 évben nem voltunk, pedig itt van 30km-en belül a Balaton.
Nálunk igazából sosem volt nagyon divatja ennek, más meg ugye lehet minden hétvégén jár.
Erről mi a véleményetek, mennyire jártok Balatonra illetve rokonságotokból van aki pl távolabbról is képes leutazni?
"A kaja...többnyire szar"
Meg többnyire a Balatonban is úszik a szar.
Járunk évente többször is lemegyünk,van úgy hogy több napra is.
Én szeretem,lehet szidni,de van egyfajta magyaros fillingje,és a horvát tengerpartnál-a hiedelmekkel ellentétben olcsóbb is-!
30+ éves koromig szerintem életemben 1-2 alkalommal voltam a Balatonon. Egyszer körbe tekertük biciklivel és annyi. Gyerekként nem is emlékszem, hogy lettem volna.
Most az elmúlt pár évben túrázni szoktam lejárni. Északi parton tanúhegyek, Badacsonytól Tihanyon át Balatonfüredig elég sok helyen voltam.
Nem mondom, hogy hetekre lemennék nyaralni, de évente pár alkalommal tetszik. Meg igazából onnantól, hogy idén 3-4 alkalommal leugrottam és kocsival 1-2 óra az út, attól függően, hova megyek, így nem jelent igazából nagyobb extrát mint elmenni bárhova máshova, mert sok más szép hely létezik az országban.
Na meg régen anyámék korában 4-5 óra volt Pestre feljönni, onnan még 2-3 óra a Balatonra lejutni. Így nyilván akkoriban más "értéke" volt a helynek mint most amikor mindenki is lemegy hétvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!